BASIS garageporten

Carporte | Skrevet af d. 23. november 2011

Portfirmaet.dk præsentere deres BASIS port, er kvalitets port til lavpris.

Der er ikke tale om en discount model, men derimod en garageport som opfylder alle gældende lovkrav på ydelse og kvalitet. Porten findes i udvalgte modeller og størrelser, som kampagnetilbud. Kan også bestilles på individuelle mål.

Skinnesystemet er udført med trækfjedre. Panelerne er 100% identiske med Portfirmaets KOMFORT og Industri paneler med 45 mm. isolering. Der er kun forskel på skinne- og fjedersystemet.

På baggrund af “fjeder-i-fjeder” systemet kan knækkede fjedre ikke springe ud til siden. Den unikke fæstningsmetode er patentbeskyttet.


Designet af sidehængslerne gør justering af portbladets pres på en overgang pålidelige og bekvem. Sidehængslerne giver garanti for bedre varme-, lydisolering og beskyttelse mod vejret.

Porten er afsluttet med gummitætning. Sammen med sporprofilerne giver tætningerne pålidelig hermetisk tillukning af sammensatte og hele overgange. På baggrund af designet dækker bundtætningen små ujævnheder i gulvet.

Læs mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Automatikker – Portåbnere af høj kvalitet til garage- og indkørselsporte
Garageporte – Appetitvækker på porte

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.