Nye mesterværker fra Stouby og Pedersen

Møbler | Skrevet af d. 30. marts 2011

Den danske møbelproducent Stouby Furniture A/S og talentet Thomas Pedersen supplerer nu den vellykkede designserie Concord med to absolutte musthaves i stuen. Med en nyfortolket lænestol og et fleksibelt sofabord viderefører makkerparret det organiske formsprog, og Concord bliver ikke til at komme uden om i 2011.

Først kom en banebrydende lænestol med helstøbte former, harmoniske linjer og suveræn siddekomfort. Så fulgte to højtflyvende sofaborde og en skammel, der understøttede designudtrykket og gav serien bredde.

Nu har Stouby og Pedersen gjort det igen. Med stolen Low, der er en mindre udgave af den allerede populære lænestol, og det høje sofabord Cumulus er Concord-kollektionen nu klar til at indtage den danske og internationale designscene med storm.

Let og lækker lænestol
Concord Low ligner i sin form og sit udtryk den veldesignede storebror Concord. Den glidende overgang mellem armstøtterne og selve stolen går igen i begge modeller. Men hvor ryglænet rejser sig højt og almægtigt på den oprindelige Concord, har Low en lavere og mere diskret rygstøtte. Desuden sidder man højere og mere oprejst i den nye lænestol.


Det lave ryglæn giver et lettere udtryk, og nyheden står som et mere alsidigt møbel i stuen, fordi stolen ganske enkelt fylder mindre både fysisk og visuelt. På den måde kan flere stole placeres sammen og give et flot supplement til stuens sofahjørne uden at optage al pladsen i indretningen.

Low er udført med præcis samme stel-konstruktion som Concord-stolen, hvor ben i matsort eller støbt aluminium følger sædets form og tilfører designet et skarpt og strømlinet udtryk. Kombineret med en indvendig kerne af koldskum er nyheden ikke kun flot at se på. Man sidder også fantastisk i den nye Concord Low.

Indskudsbord med blød balance
Mens Low er en mindre udgave af Concord-lænestolen, er det nye Cumulus sofabord en høj fortolkning af seriens oprindelige sofabord i samme navn. Side om side fungerer Cumulus som indskudsborde, der giver stuen et organisk tvist og skaber dynamik i indretningen, uanset om makkeren er Concord eller andre designsikre møbler.


Bordene har samme stel som Concord-stolene, hvilket giver et let og svævende udtryk. Samtidig sikrer stellets placering i forhold til bordpladen, at bordene kan skydes langt ind under hinanden, og sofabordet som helhed kan derfor altid varieres i form og størrelse.

Begge Cumulus-borde er konstrueret i højtrykslaminat og kan foruden standardfarver i sort og hvid bestilles i over hundrede flotte farver, der gør det nemt at matche rummets stil og udtryk. Som en ekstra designmæssig detalje har bordene affasede kanter, der understreger det lette udtryk.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.