Nye Low Energy Windows

Døre & vinduer | Skrevet af d. 16. september 2011

Med kombinationen af super lavenergi 3-lags ruder og den unikke ramme/karm konstruktion med kork som isolator, er det lykkedes Scandi Windows A/S at skabe et unikt vindue, som forener traditionelt dansk vindues design med ydeevnen for et super lav energi vindue. Med en U-værdi helt ned til 0,6 for det samlede element.


Low Energy vinduet tager meget hensyn til miljø og bæredygtighed, både med hensyn til energibesparelse, men også i selve fremstillingen af vinduet, er der tænkt på miljøet. Med kork som isolator i ramme/karm konstruktionen. Kork der er et rent naturmateriale, glasset med dets 2×18 mm argongasfyldning, med U-værdi på 0,5. En så lav U-værdi, vil typisk ellers kun kunne opnås ved brug af krypton, som både er skstremt dyr og meget ressource krævende at fremstille.


Der er altså tænkt på miljøet hele vejen igennem, fra fremstilling til anvendelse og recycling efter en naturligvis lang levetid.


Ultra Low Energy vindue med ramme i Kebony
Det Ultra Low Energy vindue, kan du få med en front af Kebony. Kebony er en amerikansk fyr Yellow Southern Pine som er varme behandlet med et restprodukt fra sukkerrørs produktion. Samtidig gør denne proces, at kebony er utroligt formstabil og hverken vrider eller slår sig, som det ofte er tilfældet med andre typer hårdttræ.

Dette gør at træet får mange af de samme egenskaber som teaktræ. Dvs. at man kan vælge at oliere træet, for at bevare den smukke brune glød, eller man kan vælge at lade det stå
ubehandlet, hvorved træet vil patinere og få en smuk silver overflade.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.