Materialer til nyt stråtag

Tag & tagrender | Skrevet af d. 16. november 2011

A´øllebølle Tæk tækker med materiale, som de selv producerer. 100% naturprodukt som kaldes Tækkemiscanthus.

Tækkemiscanthus, som vi kalder det, har været anvendt som tækkemateriale i Japan i flere hundrede år. Det er herfra at de er impoteret til Danmark af en tækkemand fra Års i samarbejde med Statens Jordbrugsforskning i begyndelsen af 90´erne. De hjembragte mange forskellige kloner som blev plantet på Faulum forsøgsgård og det er herfra A’øllebølle Tæk har udvalgt de planter, som har de egenskaber, som de ønsker og gerne vil levere til deres kunder.


De tre planter som A’øllebølle Tæk har udvalgt er blevet vitro opformeret i labratorie for at få 500.000 planter, som er nødagtig ens. Siden er de udplantet her hos A’øllebølle Tæk, hvilket er en dyr proses, men med et godt resultat. A’øllebølle Tæk har valgt, at det ikke skal have indflydelse på den færdige kvm. pris som de tager for Tækkemiscanthus i forhold til danske rør.


Tækkemiscanthus som nu er certificeret under varemærket MAF. Det certificerede varemærke MAF. som kontrolleres af Byggeriets kvalitetssikring, er lavet med kontrolskemaer som fra hver høst, så du som kunde altid kan se dokumentationen på kvaliteten af deres materiale inden du bestiller tækkemester.

Tækkerør maskinhøstes og pakkes i store ruller som kan håndteres med kran, hvilket letter arbejdsgangen og holder prisen nede.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.