En stor idé i en lille størrelse

Belysning | Skrevet af d. 3. oktober 2011

PH 2/1 bordlampen er den mindste af PH treskærmsfamilierne og har med sin størrelse en unik placeringsfleksibilitet i rum, hvor man ønsker at skabe små lyspunkter til at øge atmosfæren og understrege rummets dimensioner.


PH 2/1 bord er fuldendt i detaljerne og et rigtigt godt eksempel på den akkuratesse som Louis Poulsen lægger i sine produkter. Størrelsen har også medført, at lyskilden hører til i ministørrelsen, men uden at gå på akkord med lyskvaliteten. PH 2/1 bord er forsynet med en klar halogenlampe, der foruden sine gode farvegengivende kvaliteter, er yderligere optimeret i form af en mat glas afskærmning af lyskilden, hvilket sikrer et komfortabelt og blødt lys. Den nye bordlampe er med til at øge lyskomforten i ethvert rum. De tre opale glasskærme er mundblæste og lever op til den optimale kvalitet i 3 lags-glasskærme, som kendetegner Louis Poulsens PH-produkter.

Med PH 2/1 bord er det nu muligt at få en bordlampe i samme design-formsprog i tre forskellige størrelser. Den mest kendte og ekstremt anvendelige er PH 3/2 bordlampen, med en diameter på topskærmen på 30 cm. Den store og imponerende PH 4 ½- 3 ½ er flagskibet i bordlampeserien, og som navnet antyder med en overskærm på hele 45 cm i diameter.

PH 2/1 bord fås med højglansforkromet stel og mundblæste hvide 3-lags opal glas. Ledningen er i sort plastik med afbryder monteret på ledningen. Halogenlyskilden kan direkte tilsluttes det eksisterende lysnet, 230V. Højden på lampen er 355mm og skærmdiameteren er 20cm.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.