Ny LG Artcool, luftvarmepumpen til den kræsne

Isolering & klima | Skrevet af d. 30. august 2011

Certificeret allergifilter, smukt design og ét af markedets laveste støjniveauer er nogle af overskrifterne for LG’s banebrydende ny indendørsenheder til det nordiske marked.

Norden er et vækstmarked inden for energibesparende, sundhedsfremmende luftkonditioneringsløsninger. LG Electronics, der satser hårdt på det nordiske marked for
varmepumper, har lanceret en ny serie luftvarmepumper til privatsegmentet i Norden. Den ny LG Artcool-serie har en række funktioner, der bidrager til et bedre indendørsmiljø – alt sammen emballeret i et lækkert, stilrent design. Med hensyn til sundhed og indendørsmiljø udmærker Artcoolserien sig især ved sit NEO-Plasma-filter og Allergy Free-filter.


NEO-Plasma-filtret renser luften for husstøvmider og mikropartikler og medvirker på den måde til at lindre eller forebygge astma og allergi. Allergy Free-filtret, der er officielt certificeret af British Allergy Foundation og Allergy UK, reducerer mængden af allergener i boligen og gør det nemmere at opretholde et sundt indeklima.

Den ny serie har forbedret luftgennemstrømning, og indendørsenhederne har med deres blot 19 dB ét af markedets laveste støjniveauer. Sammen med optimal lufttemperatur og indeklima er det nøglen til en ordentlig nattesøvn.


LG Artcool-serien indeholder to forskellige størrelser med en varmeeffekt på henholdsvis 5 og 6 kW. Indendørsenhederne er udført i et moderne, iøjnefaldende design i tre forskellige farver – spejl, hvid og sølv – der passer ind i enhver boligindretning. Serien henvender sig til det private luksussegment for luftvarmepumper i topkvalitet, der samtidig udgør et dekorativt indslag i boligen.

Tilgængelighed
LG Artcool-serien er ude hos de danske forhandlere. Samtlige LG’s varmepumper sælges via
varmepumpedistributøren Kinnan A/S og dennes topprofessionelle forhandlernet. Ved køb af en LGvarmepumpe er det kundens garanti for, at installationen foretages fagligt forsvarligt af uddannede, certificerede montører.

Tekniske specifikationer:
Find flere oplysninger og tekniske specifikationer for de ny LG Artcool på LG’s hjemmeside.
Dimensioner med 5 kW varmeeffekt, kompatibel med udendørsenheden S09SQU.NB0:

  • CA09AWR.NB1 (spejl)
  • CA09AWW.NB1 (hvid)
  • CA09AWV.NB1 (sølv)
    Dimensioner med 6 kW varmeeffekt, kompatibel med udendørsenheden S12SQU.NB0:
  • CA12AWR.NB1 (spejl)
  • CA12AWW.NB1 (hvid)
  • CA12AWV.NB1 (sølv)


  • customer-logo

    Firma Adresse


    Kontaktoplysninger

    E-mail: Telefon: Hjemmeside:

    Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

    Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

    Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

    Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

    Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.