bygogbolig.dk Nyhedsmail d. 12/10-10
Kære læser
Spar penge på energirigtigt byggeri og ombygninger udført optimalt med energibesparende foranstaltninger. Mulighederne er mange, for at bidrage til at vores verden forbliver, som vi kender den i dag.

Mads & Peter
Indhent tilbud Bestil brochure
Vi har været på besøg i det gamle mejeri i Torup, der danner rammen om kunstner Preben Boye´s skønne kunstværker. Mejeriet er blevet opdateret, med moderne solenergi og benyttes nu, både som galleri og privatbolig. Vi var en tur oppe på taget, for at tage et billede af solfangerne.

Tidligere brugte de olie og el-varme, til opvarmning af bygningen. Preben Boye fortæller, at energibesparelsen er stor; de sparer mellem 70-80 %, ved at have installeret solfanger anlæg på taget. Der blæser nu 30 grader varm luft ind i kælderen, der før var kold og fugtig og perfekt til de oste, der blev produceret i den mørke kælder. Den mere end 300 m2 store bygning, kan nu nøjes med at bruge 500 liter olie og noget træ til brændeovnen, ud over solvarmen.

Preben Boye kan kun anbefale brugen af alternativ energi. Han stopper ikke selv med, at udforske og tilføje de nye muligheder der er, for at bruge naturens egen miljøvenlige energi.

Drømmeboligen i fremtiden, bliver et spændende hus, som dette, der producere sin egen energi - og lidt ekstra til elbilen og værktøjet.

Der er i dag rigtig mange muligheder, for at bygge nyt, der er så energibesparende, at huset kan tjene penge til dig. Lad huset producere mere energi, end du selv bruger og sælg resten.

Har du et ældre hus, skal du ikke fortvivle. Der er rigtig mange muligheder for at indføre energibesparende foranstaltninger. Mere isolering, nye vinduer, solvarme, jordvarme, ja listen er lang. Få mere information via de link vi har lagt på siden.
Relevante links
Månedens håndværker
Sejrupbyg V/ Ulrich Månsson er i denne måned blevet udvalgt ud fra de 5 SMILEY, som flot ligger på 4,7-5. God information, positivt bekendtskab, overholdt tid/pris, serviceminded, detalje orienteret, et meget godt stykke arbejde. et udpluk fra deres anmeldelser.
Sejrupbyg har stor erfaring i tagentrepriser både i større og mindre opgaver.

Sejrupbyg - Jeg har ekspertise inden for faget, og er altid klar med professionel rådgivning. Jeg mener, at du bør vælge mig, da jeg har den erfaring, som er nødvendigt, for at betjene dig bedst, og dermed levere de bedste resultater. Jeg lægger vægt på kvalitet til tiden og jeg er medlem af Byg Garantiordningen.

Læs mere om Sejrupbyg på deres hjemmeside www.sejrupbyg.dk

Haven/Postkassen
Vi forsøger ofte at få hus, vinduer, hegn mv. til at passe sammen i stil og form. Men hvorfor stoppe der?
Lad postkassen blive en del af helheden. Der er et hav af muligheder, du skal bare se dig lidt rundt omkring.

Har du et minimalistisk hus, så find en postkasse der passer ind. Er huset og haven romantisk, så lad din postkasse udstråle netop det.
Se de link vi har fundet frem til dig og lad dig inspirere.
Seneste nyheder


Se vores store shopping guide her >>


Møbler fra Bolia
Byggeteknisk tegnestue
Digital TV til hjemmet
Akustik i boliger
Zink tagrender pryder huset
Gardiner online
Regnvandsfaskiner
Intelligent bolig med el
Energirammeberegning
Fastlock
Brændeovne
Brænde og pilleovne
Ventilation
Moderne sækkestole
Brændeovne og tilbehør
Brændesalg til alle
Gaspejse
Unikke zink facader
Gulvvarme
Byggematerialer
Landsdækkende onlineshop
Fibercement til boligen
Tagrender
Biobrændsel
Carporte
Unikke arkitekthuse
Tag
Vinduer & døre
Byggetilsyn & Termografi
Markise tekstiler
Vinduer & døre
Det digitale hjem
Byggematerialer
Eksklusive carporte
Papirisolering med omtanke
Flotte tagrender til boligen
Idéer til varme
Støvsugerobotter
Stole og møbler
Solenergi til boliger

Afmeld nyhedsbrev