Skovlunde ApS – Vinduespladsen

Vinduespladsen er den bedste

Døre & vinduer | Skrevet af Skovlunde ApS – Vinduespladsen d. 5. december 2006

Der er altid mange der ønsker sig en vinduesplads. Der er ofte kamp om vinduespladsen, det gælder når der skal rejses med tog eller fly.
Men også i huset er vinduespladsen attraktiv, det er den bedste, det er fra denne plads man kan nyde en pragtfuld udsigt. Bor man ud til gade eller vej er det fra vinduespladsen man kan følge det liv som forgår udenfor.

Sidder man på vinduespladsen når solens stråler har magt, så kan man bare åbne vinduet og nyde solens bagende, brunende kraft.
VinduesPladsen er attraktiv for alle aldre, børnene skal ikke være ret store, inden de trækker barnestolen hen til vinduet og kigger ud af vinduet for at få nysgerrigheden stillet.

Vinduer er centrale for lys og velvære i huset. VInduesPladsen er specialister i vinduer og døre og kan hjælpe dig til netop den løsning du drømmer om. VInduesPladsen har permanente udstillinger i de tre afdelinger, hvor du kan hente inspiration og snakke med de dygtige konsulenter.

VInduesPladsen tilbyder også indvendige døre, branddøre, udestueelementer, trapper, kviste og sågar termoruder i alle specialmål.



Skovlunde ApS – Vinduespladsen

Hos Vinduespladsen finder du et stort udvalg i vinduer og facadedøre i både træ, træ/aluminium og plast, indvendige døre, trapper og kviste. Du har også mulighed for, sammen med deres erfarne konsulenter, at designe dine egne vinduer og døre.

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
VinduesPladsen – Døre & Vinduer
Skovlunde ApS – Vinduespladsen
VinduesPladsen – Trappebrochure
Skovlunde ApS – Vinduespladsen
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.