Faber Danmark A/S

Vask dine foldegardiner i vaskemaskinen

Gardin/persienne | Skrevet af Faber Danmark A/S d. 26. november 2004

Faber har netop udviklet et helt nyt og unikt foldegardinsystem, hvilket betyder, at de populære gardiner let kan tages ned og vaskes i vaskemaskinen. De monteres igen på få minutter efter vask.

Danskerne vælger foldegardiner som aldrig før. Imidlertid ved alle, som har de populære gardiner, at det kan være besværligt at tage dem ned og vaske dem, uden at snore filtrer sammen. “Vores udviklingsafdeling har gennem længere tid arbejdet med at designe et nyt system, så foldegardinerne er lette at tage ned, vaske i maskinen og hænge op igen. I september er vi ude hos udvalgte forhandlere landet over med det nye og meget brugervenlige system – og et væld af flotte stoffer. Jeg er sikker på, at de nye foldegardiner er ventet af mange, som har stået bøjet over badekarret for at håndvaske gardinerne,” siger marketingchef Ulla Lykke, Faber.


Foldegardinerne er monteret på en ny og tynd overliste som fås i hvid eller aluminium. Snorene på foldegardinet er hver især fæstnet i en lille prop, der klikkes op i overlisten. Når gardinet skal vaskes, klikker man ganske enkelt snorene af og trækker gardinet af overlisten. Det er alene fastgjort ved hjælp af et velcrobånd. Herefter kan gardinet vaskes i maskinen med snore, der ikke filtrer sammen. Det monteres igen på få minutter.

Selv om overlisten til gardinet er meget tynd, levner den alligevel god plads til en motor, hvis man ønsker at kunne styre gardinerne med en fjernbetjening. Og det gør flere og flere. Faber har sammen med virksomheden Somfy præsenteret en løsning, der gør det muligt at fjernbetjene alle boligens gardiner med én og samme fjernbetjening. Det gælder både foldegardiner, persienner samt plissé- og rullegardiner. Skulle man ønske at styre både markise og solafskærmning med én fjernbetjening kan dette sagtens lade sig gøre.


Faber har gennem flere år tilbudt fjernbetjente markiser, som 80 pct. af kunderne i dag vælger. Samme tendens er på vej med hensyn til gardinerne inde i boligen. “Moderne gardiner skal opfylde mange behov: De skal understøtte og fremhæve den boligstil, vi hver især har valgt, de skal være nemme at betjene, og så skal de gerne være lette at vaske. Vi arbejder hele tiden på nye løsninger, der skal opfylde kundernes behov,” siger Ulla Lykke.

Alle gardinløsninger fra Faber er skræddersyede og af høj kvalitet – produceret helt efter den enkeltes smag og behov. Faber har alle gardinløsninger, fra foldegardiner, persienner, rullegardiner og plisségardiner til lamelgardiner. Derudover kommer markiser og anden form for solafskærmning.


De mange gardintyper og -muligheder kan opleves hos udvalgte forhandlere landet over. Fabers nye hjemmeside byder også på oplevelser. Her kan man gå ind og se et soveværelse og en stue, som man selv kan indrette med spændende gardiner. Her vises også hele Fabers kollektion. På hjemmesiden kan man også finde en Faber forhandler i nærheden af ens bopæl. Klik på logoet for at besøge hjemmesiden.



Faber Danmark A/S

”Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det”, har Storm P engang sagt. Men det er nu ikke helt rigtigt. Faber giver dig nemlig muligheden for at forlænge sommeraftenerne. En markise over terrassen holder duggen på afstand, og ikke mindst holder den på solens varme, så du kan forlænge de varme sommeraftener. Skulle der falde lidt regn, er der heller ikke noget hyggeligere end at sidde lunt og tørt under markisen, mens man stadig kan nyde at være udenfor.

Markiser fra Faber fuldender din bolig med stil – smukt og eksklusivt.

customer-logo

Firma Adresse

Hestehavevej 22
5856 Ryslinge

Nyeste artikler fra Faber Danmark A/S
Sov bedre på de lyse nætter
Faber Danmark A/S
Sov bedre på de lyse nætter
Læs artikel
Luksusliv i skyggen
Faber Danmark A/S
Luksusliv i skyggen
Læs artikel
Ny guide til solafskærmning
Faber Danmark A/S
Ny guide til solafskærmning
Læs artikel
Sikker solafskærmning
Faber Danmark A/S
Sikker solafskærmning
Læs artikel
Udnyt det naturlige lys
Faber Danmark A/S
Udnyt det naturlige lys
Læs artikel
Slut med blondegardiner i herreværelset
Faber Danmark A/S
Slut med blondegardiner i herreværelset
Læs artikel
Klæd dine vinduer i haute couture
Faber Danmark A/S
Klæd dine vinduer i haute couture
Læs artikel
Storbystemning eller tropeidyl
Faber Danmark A/S
Storbystemning eller tropeidyl
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.