Jydsk Tagteknik A/S

Varmepumper er en god forretning

Energi & miljø | Skrevet af Jydsk Tagteknik A/S d. 17. september 2014

Besparelse og tilbagebetaling
Varmepumper er en rigtig god forretning og dit værn mod stigende energipriser. En varmepumpe er et energirigtigt og meget økonomisk supplement til din nuværende opvarmningsløsning i villa eller sommerhus. Den er hurtigt installeret uden indgreb i dit nuværende varmeanlæg, og kan i den rette kvalitet og indstilling ofte dække 50-100% af dit opvarmningsbehov.

Selv i boliger med meget billig fjernvarme, hvor varmebesparelserne dermed er mindre, giver en varmepumpe stadig store miljø- og komfortmæssige fordele. I skemaet er angivet, hvad du typisk kan spare med en varmepumpe og hvor hurtigt investeringen er tjent hjem. Derefter sparer du fortsat masser af penge og Co2 i mange år fremover.


En varmepumpe fra Jydsk Tagteknik er markedets mest fleksible løsning:

  • 2 intelligente sensorer følger op til 3 personer i rummet og dirigerer luftstrømmen til at følge eller undgå disse.
  • Særdeles lydssvag inde- og ude del sikrer optimal driftskomfort.
  • Temperatursænkning ved tomt rum giver dig mulighed for at optimere indeklimaet og reducerer varmespild.
  • Unikt luftrenefilter renser din indeluft og fjerner allergifremkaldende partikler nemt og effektivt.
  • Sommerhusindstilling (10 graders funktion) sikrer dig en lav frostsikker temperatur og tillader hurtig og behagelig opvarmning til stuetemperatur, når du ønsker det.
  • Din varmepumpe kan naturligvis også anvendes til nedkøling om sommeren (aircondition).
  • Automatisk dobbelt afisningsfunktion sikrer, at ude delen ikke tiliser og derved taber effekt.
  • Varmepumpen er konstrueret til at fungere helt ned til 25 minusgrader, hvilket gør dig uafhængig af alternative varmekilder i ekstreme situationer.

    Markedets mest effektive varmepumper

    Jydsk Tagteknik – en kompetent energipartner
    En af Jydsk Tagtekniks specialuddannede energirådgivere er den perfekte partner i forbindelse med din investering i en varmepumpeløsning. Med mange års erfaring med energirenovering af danske boliger har de den nødvendige viden om både de økonomiske og tekniske detaljer ved alternativ energi.
    Jydsk Tagtekniks energirådgiver giver dig altid grundig vejledning i forbindelse med din nye varmepumpe, og finder bl.a. den bedste placering af både inde- og ude del sammen med dig.

    Mobil fjernstyring af varmepumpen
    Med Online Web-kontrollen CT Small (ekstraudstyr) kan du styre og indstille varmepumpen uanset hvor i verden du befinder dig. Ved at fjernstyre varmepumpen f.eks. inden hjemkomst fra ferie eller forud for et sommerhusbesøg undgår du et unødvendigt varmeforbrug samtidig med at komforten øges.


    Via et program på computeren eller en App på Smart- phone kan du med GSM styringen:

  • Slukke og tænde varmepumpen
  • Aflæse, hæve og sænke temperaturen i din bolig.
  • Modtage automatisk alarm ved strømafbrud.
  • Modtage automatisk besked om for høj eller lav temperatur.

    Med Online Webkontrollen kan du styre varmepumpen via computer og smartphone. Modtageren placeres et neutralt sted i forbindelse med varmepumpens indedel.

    Sådan fungerer varmepumpen
    Varmepumpen fungerer efter samme princip som et køleskab. Ude delen optager varmen fra ude luften og omsætter energien til opvarmning inde i huset via indedelen. En høj effektivitet (COP) opnås kun med en kvalitetsvarmepumpe med optimal kompresserstyring tilpasset det nordiske klima. Det er derfor vigtigt, at du nøje studerer effektiviteten ved lave temperaturer, når du vælger varmepumpe, da det netop er ved lave temperaturer, at du har brug for varmen. Med en varmepumpe fra Jydsk Tagteknik er du sikret den nyeste teknologi fra en af verdens største producenter såvel som højeste ydeevne og bedste komfort i dit hjem eller sommerhus.
    COP er et mål for den producerede mængde varme, når varmepumpen tilføres 1 kW el fra elnettet. Se Jydsk Tagtekniks varmepumpers COP-værdier i skemaet til højre. Til sammenligning er effektiviteten ved elvarme 1 COP, hvilket betyder, at 1 kW el producerer 1 kW varme.

    Markedets højeste COP ved lave grader

    Rente og gebyrfri finansiering
    Jydsk Tagteknik tilbyder lige nu en særdeles fordelagtig finansiering af omkostningerne til din nye varmepumpe. Hos vores finansieringspartner kan du låne hele beløbet uden at betale hverken renter, månedlige gebyrer eller oprettelsesgebyr og du betaler lånet tilbage i takt med dine besparelser på varmeregningen.

    Sådan får du finansieret din nye varmepumpe
    Udfyld formularen her og få en gratis beregning af dine besparelser på varmeregningen med en varmepumpe.
    Vælger du en løsning med finansiering hos Jydsk Tagteknik, laver Jydsk Tagteknik lånekontrakten med det samme*, som du gennemgår og underskriver. Nemmere kan det ikke gøres. Finansieringen af din nye varmepumpe er blot få klik væk.

    *) Finansiering kræver godkendelse af kreditgiver eller finansieringpartner.



  • Jydsk Tagteknik A/S

    Kontaktoplysninger

    Lunikvej 34
    2670 Greve

    E-mail: greve@jydsktagteknik.dk Telefon: 43404445