Unipanels lancerer verdensnyhed i byggebranchen

Håndværker | Skrevet af d. 16. marts 2011

Et fortsat stigende behov for at nedbringe varmeregningen og nedskære CO₂udslippet har medført endnu større fokus på isolereringen af bygninger. Der forskes og produktudvikles på området som aldrig før, således at vi kan leve op til de nye energikrav, som EU har opsat for 2015.

Et af de områder, hvor mange fyrer mere for fuglene end godt er, er små utætheder og revner ved vinduer og døre.

Denne problemstilling har Unipanels nu løsningen på. Virksomheden har netop lanceret produktet sandwich lysninger, som distancerer øvrige produkter på markedet ved at have en U-værdi så lav som 0,95. Det er en væsentlig forbedring i forhold til tidligere kendte og traditionelle løsninger.


Om det fortæller virksomhedens salgschef, Martin Thuesen: ”Sandwich lysninger er en verdensnyhed, som vi er stolte over at kunne præsentere. Med sin unikt lave U-værdi er vores lysninger særdeles energibesparende og sikrer et minimalt varmetab. Den lave U-værdi betyder desuden, at produktet fungerer som et nyttigt værktøj i bestræbelserne på at opfylde de nye energikrav, som EU har opsat for 2015.”


Indbygget dampspærrer
Sandwich lysningerne fremstilles i vandfaste materialer, og har derved indbygget dampspærrer.

Udover at sandwich lysningerne har en lav U-værdi, forbedres isoleringsevnen også ved vindues- og dørfalse. Panelerne af høj kvalitet, der giver en flot finish og lang holdbarhed. De er nemme at montere uden brug af specialværktøj.

Og endelig er hver enkelt kunde med til at sikre et lavere CO₂udslip og dermed et forbedret globalt miljø. En ren win-win situation.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.