Gorrissen.Net

Undgå kulilteforgiftning med godkendt alarm

Huset | Skrevet af Gorrissen.Net d. 6. december 2005

Hvordan opstår kulilte?
Kulilte er livsfarlig og opstår ved forbrænding af f.eks. gas, olie, kul og træ. Kulilte kan dannes enten meget intensivt eller over en længere periode. Årsagen kan være en ufuldstændig forbrænding i naturgaskedler eller tilstopning af skorstene.


Symptomer på kulilteforgiftning
Kulilte er lugtfri og uden smag og farve, og derfor kan det være meget svært at opdage, at man er udsat for kulilteforgiftning. Symptomerne på kulilteforgiftning ligner symptomer på en almindelig influenza, nemlig kvalme, utilpashed, svimmelhed og træthed. En kuliltealarm placeret i boliger, campingvogne eller både kan derfor redde menneskeliv.


Europæisk standard er din sikkerhed for kvalitet
En kuliltealarm skal være godkendt med den europæiske standard EN50291:2001. Læs mere her

Korrekt certificeret kuliltealarm
Hjemmesikring.dk forhandler kuliltealarmen SF450EN. SF450EN er den eneste alarm, som er korrekt certificeret efter de europæiske standarder. Alarmen reagerer på kulilte med en sensor, som er kuliltetestet to gange, inden alarmen forlader fabrikken i en forseglet æske.

6 års garanti – uden batteriskift
Batterierne i alarmen er forseglet. Det er dermed umuligt at komme ind til batterierne uden at ødelægge alarmen. Årsagen er, at man vil forhindre ulykker som følge af, at folk fejlmonterer batterier eller sætter defekte batterier i. Batterilevetiden og dermed kuliltealarmens levetid er 6 år, og der er garanti i hele perioden.

Ingen vedligeholdelse
SF450EN alarmen kræver ingen vedligeholdelse, og den er nem at betjene. Batteriet sættes i gang ved at trække en plasticslip, og herefter fungerer alarmen. Den blinker grønt ca. 1 gang i minuttet, og man kan teste at alarmen virker ved at holde test-knappen inde i et par sekunder.

Let at høre – høje og klare alarmtoner
Opstår der udslip af kulilte, vil kuliltealarmen reagere med en høj tone (morser bogstaverne CO), samtidig med at en rød lampe blinker. Alarmsignalet vil være forskelligt, alt efter hvor koncentreret kulilten er. Der følger monteringskit og manual med.

Hjemmesikring.dk
Hjemmesikring har igennem en årrække specialiseret sig i CO alarmer, gasalarmer til båd/camping og naturgas samt alarmer til detektering af gas ved utætheder. Virksomheden har et sortiment, som er valgt ud fra strenge krav og forventninger til produkternes kvalitet. Derfor stammer kuliltealarmerne fra Honeywell, som har fremstillet produkter til gas igennem 70 år.



Gorrissen.Net

customer-logo

Firma Adresse

Lokkerupvej 11
3070 Snekkersten

Nyeste artikler fra Gorrissen.Net
Pas på dig selv, med en kuliltealarm
Gorrissen.Net
Pas på dig selv, med en kuliltealarm
Læs artikel
Undgå kulilteforgiftning med godkendt alarm
Gorrissen.Net
Undgå kulilteforgiftning med godkendt alarm
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.