Tyrkiske marmor og travertin

Fliser og terrazzo | Skrevet af d. 20. maj 2009

Petek Trading tilbyder tyrkisk marmor og travertin i mange farver og typer. De repræsenterer tre store producenter med forskellige sortimenter og har derfor et bredt udvalg af varer. Deres marmor og travertin leveres i standardstørrelser og -typer og specialfremstillede produkter tilbydes til fordelagtige priser.


Petek Tradings fliser kommer fra Tyrkiet. Alle fliser produceres i henhold til EN (European Norms) og har været forhandlet i flere europæiske lande i mange år.


Deres flisesortiment reflekterer både den mere diskrete skandinaviske smag samt fliser af mere eksotisk karakter. Fliserne leveres i de fleste standardstørrelser, typisk brugt til badeværelser, køkken og stue. Ved større ordrer er det er muligt at lave specialfremstillede produkter.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.