Teknologien bag en sikkerhedsdør

Døre & vinduer | Skrevet af d. 20. oktober 2008

Nednefor finder du teksten til billederne.


Billede 1-2 Yder og inder beklædning: Den særlige profil ramme er certificeret ved industriel design certifikat er udarbejdet af en 2 mm tyk DKP plade af CRS 1110 kvalitet. Det er produceret med fuld styrke og sikkerhed baseret på 3 plader trykstøbt og forstærket indbyrdes med stål striber og stål skruer der støtter disse.


Billede 3 Skroget: Skroget er særligt certificeret ved industriel certifikat og udarbejdet af 1,5 mm tyk DKP plade af CRS 1110 kvalitet. Det er udgjort af enkel stål-legering udpresset i Lambri form og som er placeret mellem ydre møbel og en forstærket stål plade i den indre proil udpresset i Omega form.

Billede 4-5 Indre og ydre møbel: Træovefladen er udarbejdet af 10 mm MDF. Den kan produceres efter ønske i forskellige former muligt i vores produkt katalog.

Billede 6 Lås: Låsen er den mest essentielle del af døren og sikrer for trygheden. Låsesystem er af høj standart fordelt over 14 forskellige låsepunkter, 12 rigler der går ind i karmen i siden samt 2 bag hængsler. Samme princip som i en bankboks.

Billede 7 Hængsler: Hængslen er som kile form opbygget omkring en kugleleje der muliggør en let åbning og lukning. Dørens 80 kg føles som en let fjer ved åbning.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.