Profilmetal A/S

Tagstensplade

Carporte | Skrevet af Profilmetal A/S d. 25. december 2009

Design
Profilmetal Tagstensplader er designet som tagsten.
Udseendet er smukt som et klassisk tagstenstag.
Det er et stort plus for mange bygninger, der ser godt ud med Profilmetal Tagstensplader.

Stål og styrke
Profilmetal Tagstensplader fremstilles af en galvaniseret stålplade, der er belagt med en vejrbestandig overflade. Stål giver styrke.
Galvanisering og overfladebelægning sikrer en lang levetid og et minimalt behov for vedligehold. Med Profilmetal Tagstensplader får du et smukt tag med lang levetid til en konkurrencedygtig pris.


Bygninger
Profilmetal Tagstensplader er et elegant tag, der med fordel kan lægges på mange forskellige bygninger, f.eks. boliger, landbrug, erhverv eller sommerhuse. Profilmetal Tagstensplader er effektive på små og store bygninger både ved nybyggeri og ved renovering.

Renovering
Mange tage trænger til renovering. Det kan være fordi taget er utæt, eller fordi det er blevet grimt at se på. Profilmetal Tagstensplader er en perfekt løsning. Hvis du vil, kan du lægge Profilmetal Tagstensplader ovenpå det gamle tag. Det kan du, fordi stålpladerne er lette.


Hvis du lægger Profilmetal Tagstensplader ovenpå det eksisterende tag, sparer du demonteringen af det gamle tag, der i stedet kan fungere som undertag for det nye. Samtidig har du tag på dit hus, mens du bygger.

Du kan også vælge at demontere det eksisterende tag og lægge Profilmetal Tagstensplader i stedet for.

Profilmetal Tagstensplader leveres i længder, der passer til den enkelte bygning. Normalt fremstiller Profilmetal pladerne, så de når fra tagrende til rygning. Det minimerer antallet af samlinger og letter monteringen.


Hver plades dækbredde efter overlæg er 1100 mm. Mindste pladelængde er 400 mm. Anbefalet maksimumlængde er 6000 mm. Pladerne har en flot faconklippet forkant.


Profilmetal Tagstensplader fremstilles i et bredt udvalg af farver, så du kan få det udseende, du ønsker, og den farve, der passer til bygningen.



customer-logo

Firma Adresse

Juliesmindevej 2
4180 Sorø

Nyeste artikler fra Profilmetal A/S
Hvorfor vælge solceller?
Profilmetal A/S
Hvorfor vælge solceller?
Læs artikel
Tagstensplade
Profilmetal A/S
Tagstensplade
Læs artikel
Ståltagrender
Profilmetal A/S
Ståltagrender
Læs artikel
Trapezplade i stål – ståltrapezplader
Profilmetal A/S
Trapezplade i stål – ståltrapezplader
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.