Svane Køkkenet A/S

Dansk køkken-design i nordisk stil

Køkkenet | Skrevet af Svane Køkkenet A/S d. 18. november 2010

Det skal fungere i hverdagen, men samtidig have den særlige atmosfære af rent og enkelt design. Sortimentet skal være stort og farverne mange, så forbrugeren kan skræddersy deres helt eget køkken, som præcist matcher familiens behov, ønsker og ikke mindst stil.
Danskerne foretrækker køkkendesign, som spiller op til fantasien uden at gå amok på krummelurer og unødvendige features:

”Vi har fingeren på pulsen med forbrugernes ønsker og ved, hvad der er grundlaget i det gode køkkenvalg – lige fra de lækre detaljer til den funktionelle helhed,” siger brand manager Merete Steenberg Thomsen.


Svane Køkkenet trodser krisetiden og satser på udvikling af nye køkken-løsninger, som rammer den nordiske stil.


”Her i finanskrisen, hvor mange har sat produktudviklingen på stand-by, har vi givet den gas på produktudvikling og design,” siger adm. dir. Ole Lund Andersen, der forleden fik Boligmagasinets Design Award 2010 i kategorien køkken og bad:

”Designet er vigtigt for kunderne, der vil have nyheder. Det skal sige wauv, og kunderne vil have nyheder. Derfor arbejder vi hele tiden med at udvikle nyt.”
Klassisk, men moderne

UNIK-serien er et godt bud på det klassiske køkken, uden greb og med et væld af kombinationsmuligheder. UNIK forener funktionalitet med gedigne designløsninger og kan jazzes op med personlige detaljer.

Netop det personlige touch er vigtigt og samtidig skabe en stueagtig stemning. Køkken og spisestue skal mødes i en helhed, hvor der er harmoni i farver, materialer og stil.
Køkkenet og de enkelte elementer fremstår i højere grad som møbler, der indgår i rummet, og netop derfor skærpes kravet til design, materialer og finish.

Kvalitet bag facaden
Men det er ikke nok at kunne skabe det lækre design. Der skal også kvalitet bag den smukke facade. Svane Køkkenet er danskejet og producerer selv skabe og bordplader på den danske fabrik. Finér og lakering er egenproduktion fra start til slut.

”Det sikrer kunderne kvalitet i hele processen, som begynder i butikken med rådgivning og hjælp fra køkkenkonsulenter og fortsætter under produktionen, hvor køkkenet skabes direkte efter kundens ønsker,” fortæller Merete Steenberg Thomsen.

For når man står og glæder sig til sit nye køkken, er det ekstra følsomt, hvis elementer ikke når frem eller mangler.



customer-logo

Firma Adresse

Skautrupvej 16
7500 Holstebro

Nyeste artikler fra Svane Køkkenet A/S
Nye køkkenfarver inspireret af nordisk natur
Svane Køkkenet A/S
Nye køkkenfarver inspireret af nordisk natur
Læs artikel
Glød i køkkenet
Svane Køkkenet A/S
Glød i køkkenet
Læs artikel
Svane Køkkenet gør op med kasse-tænkning
Svane Køkkenet A/S
Svane Køkkenet gør op med kasse-tænkning
Læs artikel
Svane Køkkenet stiller krav om FSC-certifikat
Svane Køkkenet A/S
Svane Køkkenet stiller krav om FSC-certifikat
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.