Svævende spisebord med historie

Møbler | Skrevet af d. 15. marts 2011

Ved spisebordet fortælles historier. Men Slice-spisebordet fra 4seasonsdesign kan faktisk også fortælle sin egen historie. Uanset, om man vælger det i Old teak eller Rustik eg, består de kraftige og gedigne materialer af en træsort, der emner af fortid.

Old teak-modellen er nemlig opbygget af brugt teaktræ, der i 100 år har været anvendt i gamle bygninger eller som jernbanesveller. Et lige så gammelt egetræ med knaster og det hele er blevet brugt til at skabe Rustik eg-modellen. Resultatet er som at få lidt af naturen ind i stuen.


Begge modeller fås i fem forskellige størrelser fra 160 x 90 cm op til 220 x cm. De kraftige ben er 10 x 10 cm. Selve bordpladen er indskåret i 45 grader, som visuelt giver en fornemmelse af, at pladen nærmest svæver.

Uagtet de gedigne materialer og det eksklusive, moderne design er det muligt at få bordet til en fornuftig pris.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.