DEVI A/S – Danfoss

Styr varmen i sommerhuset via Internettet

Sommerhus | Skrevet af DEVI A/S – Danfoss d. 21. december 2004

WEB-HOME fra DEVI giver fuld kontrol over temperaturen i f.eks. sommerboligen – uanset om boligen ligger 50 eller 500 kilometer væk. Via Internettet kan varmen tændes på den ønskede temperatur, nogle timer før gæsterne ankommer.


Kontrolenheden gør det også muligt at overvåge forsyningsnettet og temperaturen i sommerhuset året rundt og give besked, hvis for eksempel varmen løber løbsk. Eller hvis temperaturen falder i sommerhuset som følge af en smadret rude.


Øget komfort og sikkerhed
WEB-HOME gør det ganske enkelt lettere at have en sommerbolig. Systemet giver en hidtil uset komfort, og overvågningen giver en øget sikkerhed for sommerhusejeren. Samtidig er betjeningen af WEB-HOME via nettet helt enkel – også for ikke-teknikere.


WEB-HOME består af en lille boks, der sidder i sommerhuset og via en mobiltelefon er i trådløs kontakt med en server, som sommerhusejeren kan gå ind på via internettet. Der er naturligvis strenge sikkerhedsforanstaltninger omkring systemet, så uvedkommende ikke kan gå ind og ændre temperaturen. Brug af WEB-HOME forudsætter samtidig oprettelse af abonnement.

Let at installere
WEB-HOME kan installeres i forbindelse med opførelse af nye sommerhuse med elektrisk gulvvarme som hovedvarmekilde. Systemet kræver desuden, at gulvvarmen styres af DEVIs nyudviklede termostatsystem Devireg 550.



DEVI A/S – Danfoss

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Smeltning af sne og is på udearealer
DEVI A/S – Danfoss
Bekymret for taget – snesmeltning
DEVI A/S – Danfoss
Devimat (varmemåtter)
DEVI A/S – Danfoss
Devicell DRY
DEVI A/S – Danfoss
Nyt DEVIflexTM varmekabel
DEVI A/S – Danfoss
WEB-HOME (computerstyring)
DEVI A/S – Danfoss
DEVI selvbegrænsende varmekabler
DEVI A/S – Danfoss
Effektiv is- og snesmeltning
DEVI A/S – Danfoss
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.