Skovlunde ApS – Vinduespladsen

Kvalitetsvinduer i plast og i kombinationen træ/aluminium

Døre & vinduer | Skrevet af Skovlunde ApS – Vinduespladsen d. 8. juli 2011

VInduesPladsen tilbyder mange løsninger, også når det gælder materiale valg. VInduesPladsen tilbyder vinduer i flere træsorter, i plast og vinduer fremstillet af træ i kombinationen med aluminium.

Plast
De palstvinduer VInduesPladsen tilbyder er naturligvis certificerede af Dansk Vindues Certificering: DVC. Termoruderne er DS mærkede. Plast indgår som produkt i utallige sammenhæng – også i stigende grad i vinduer.

De fleste vinduestyper VInduesPladsen tilbyder er modeller, som ligner klassiske, traditionelle trævinduer. Vinduer i plast lever længere, de nedbrydes så at sige, ikke af vind og vejr. Der er ikke behov for efterhehandling, som er til belastning for omgivelserne. Vedligeholdelse begrænser sig til almindelig rengøring og smøring af hængsler og beslag.


Træ/aluminium
Vinduerne i træ, kombineret med aluminium, er naturligvis også DVC og DS mærkede.

Vinduerne i træ/aluminium er fremstillet for at imødekomme forbrugerønsker om ringe krav til vedligeholdelse.
Den udvendige side af disse vinduer er udført i modstandsdygtigt, pulver-lakeret aluminium. Det betyder et minimum af vedligeholdelse. Der er nok med afvaskning og polering.

Pulverlakering kan udføres i flere forskellige farver. Vinduesrammerne er afrundet, det betyder optisk et endnu smallere karm/ramme design.
Den bærende del af vinduesrammen er udført i fyrretræ. Det indvendige vindue og den indvendige karm består af fabriksmalet fyrretræ.



Skovlunde ApS – Vinduespladsen

Hos Vinduespladsen finder du et stort udvalg i vinduer og facadedøre i både træ, træ/aluminium og plast, indvendige døre, trapper og kviste. Du har også mulighed for, sammen med deres erfarne konsulenter, at designe dine egne vinduer og døre.

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
VinduesPladsen – Trappebrochure
Skovlunde ApS – Vinduespladsen
VinduesPladsen – Døre & Vinduer
Skovlunde ApS – Vinduespladsen
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.