Danfoss A/S

Spar kolde kontanter på varme nyheder

El og VVS | Skrevet af Danfoss A/S d. 6. juni 2012

Gemina Termix kan nu tilbyde et komplet fuldisoleret program af løsninger til varme- og brugsvandsforsyning og er således på forkant med den nye DS 452-norm om termisk isolering.

Allerede inden den nye DS 452-norm om termisk isolering er endelig færdigudarbejdet, kan Gemina Termix præsentere et komplet program i fuldisolerede fjernvarmeløsninger til varme- og brugsvandsforsyning.


De nye fuldisolerede løsninger er en videreudvikling af de kendte Gemina Termix fjernvarmeunits og vandvarmere. Med fuldisolering sikres brugeren optimal komfort ved et minimalt energiforbrug samtidig med, at isoleringen bidrager til en driftsøkonomi i topklasse. Det gælder, hvad enten der er tale om et parcelhus eller en ejendom med flere lejligheder.

De fuldisolerede produkter indgår i Termix Plus-serien. Kombinationen af fuldisolering og den intelligente TPV-regulator gør, at varmetabet holdes på et minimum under tapning og i comfortfunktion. I forvejen kan Gemina Termix dokumentere betydelige besparelser på brug af virksomhedens produkter, men energibesparelsen bliver kun endnu bedre med de nye fuldisolerede løsninger, oplyser sales director Lars Christensen.

Termix Plus-serien er leveringsklar fra april og omfatter fem modeller, som spænder fra en lille, kompakt og højtydende vandvarmer til en komplet fjernvarmeunit med både brugsvandsveksler og varmeveksler med blandekreds til henholdsvis gulvvarme og radiatorer.

Man kan læse mere om Termix Plus-serien på Gemina Termix’ hjemmeside termix.dk.



customer-logo

Firma Adresse

Nordborgvej 81
6430 Nordborg

Nyeste artikler fra Danfoss A/S
Spar kolde kontanter på varme nyheder
Danfoss A/S
Spar kolde kontanter på varme nyheder
Læs artikel
Solceller på taget giver elvarme i boligen
Danfoss A/S
Solceller på taget giver elvarme i boligen
Læs artikel
Passivhus og elektrisk gulvvarme følges nu ad
Danfoss A/S
Passivhus og elektrisk gulvvarme følges nu ad
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.