Sommer-afslapning på langs

Havemøbler | Skrevet af d. 12. juli 2011

Sol, sommer og tid til afslapning. En sunbed indbyder til at slippe pligterne, gå offline og slappe af. Fordybe sig i en god bog eller bare lade tankerne flyve. Læn dig tilbage og nyd sommeren på langs efter en tur i havet eller poolen.

En sunbed er ikke længere et luksus-møbel, men et møbel, der naturligt hører med i billedet af poolen eller sommerhuset. Men du kan også nyde tilværelsen på langs på tagterrassen, i parcelhushaven eller i kolonihaven.

Romantisk, komfortabel eller minimalistisk. MUUBS, der er en ny dansk møbelvirksomhed med fokus på outdoor-living, præsenterer en serie af sunbeds i forskellige stilarter og farver, så du kan vælge lige netop den, der matcher din outdoor-stil.

Rocking Chair – er den sjove og hyggelig sunbed. Det hjulformede understel gør, at du stille og roligt kan rokke frem og tilbage i takt til havets brusen. Rocking chair er fremstillet i flettet polyrattan, der tåler at stå ude hele sommeren. Fås i farverne lys brun eller sort.


Setai Sunbed – en sunbed i et stilsikkert, enkelt design, som matcher både den klassiske og mere minimalistiske stil. Superflot i sorte, flettede kunstfibre og understel i aluminium. Den tåler at stå ude hele sommeren.


Bagao liggestol eller positionsstol fra MUUBS. Stolen repræsenterer den romantiske stil i naturlig rattan, som giver os lov til at drømme os tilbage til bedstemors kolonihave med hjemmelavet æblegrød og rabarbercompot!



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.