Osram A/S

Smart lysstyring

Belysning | Skrevet af Osram A/S d. 3. marts 2015

Med en ny løsning fra OSRAM kan du styre lyset i og udenfor boligen med din smartphone. Systemet kaldes for LIGHTIFY og kan via et trådløst netværk styres ved hjælp af en app, som downloades enten på din smartphone eller tablet. Det er også muligt at styre lyset, når man ikke er hjemme. Så nu er det slut med tænd/sluk-ure og lysdæmpere.

LIGHTIFY består af et bredt sortiment af armaturer og lyskilder. Startkittet indeholder gatewayen og en intelligent LED-pære (til udskiftning af en 60W glødepære). Denne gateway fungerer som kontrolenhed for alle tilkoblede LIGHTIFY-enheder og kræver WLAN-forbindelse, men ingen internetforbindelse. Smartphone app’en kan dowloades gratis til både Android og iOS. Med kittet er det muligt at indstille lyset i forskellige hvide nuancer og i 16 millioner farver (RGBW). Det er desuden muligt at udvide systemet med op til 50 LED-produkter placeret i forskellige rum og endda i haven.

Spændende lyseffekter og flotte farver
Der kan skabes spændende lyseffekter og flotte farver i hjemmet. Lysintensiteten og farverne kan tilpasses humøret, og med et enkelt tryk på telefonen kan man vælge mellem f.eks. simuleret dagslys eller blød og behagelig aftenbelysning. Lyset kan tilpasses og tidsindstilles, så det passer på børneværelset, når børnene skal vækkes om morgenen, eller når der skal læses godnathistorier om aftenen.

Lightify findes både til indendørs- og udendørsbelysning:

  • Havespots
  • Downlights
  • Skrivebordsbelysning
  • Oplyste overflader
  • Flexible LED bånd

    LIGHTIFY kan benyttes sammen med produkter fra andre leverandører, så man er sikret tilkobling og brug i fremtiden takket være konformitet med ZigBee (www.zigbee.org ) trådløs-standard.

    LIGHTIFY kan købes i flere byggemarkeder bl.a BAUHAUS, Johannes Fog og XL-Byg, på diverse web-shops og hos din lokale el-installatør.



  • customer-logo

    Firma Adresse

    Dybendalsvænget 3
    2630 Taastrup

    Nyeste artikler fra Osram A/S
    Smart lysstyring
    Osram A/S
    Smart lysstyring
    Læs artikel
    Tips til god belysning
    Osram A/S
    Tips til god belysning
    Læs artikel

    Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

    Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

    Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

    Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.