Scan Tiles ApS

Slip fantasien fri i Danmarks største fliseunivers

Fliser og terrazzo | Skrevet af Scan Tiles ApS d. 13. juli 2011

Med 1.600 kvadratmeter showroom og 4.000 forskellige fliser slår Harrys Flisemarked dørene op til Danmarks største fliseunivers. Konceptet er tysk og kan opleves på Navervej i Fredericia.

Rustikke rokokofliser i oversizestørrelser eller små mosaikker i modige mønstre?


Der er godt nyt til alle nybyggere og renoveringsglade danskere, som er på udkig efter fliser til drømmebadet. Med Harrys Flisemarked har et helt nyt flisekoncept nemlig indtaget landet, og budskabet er klart: Det skal være nemt og inspirerende at træffe det helt rigtige flisevalg.

Showroom på forkant med tiden
Den nye butik på Navervej i Fredericia er indrettet med 22 forskellige bademiljøer, som løbende bliver udskiftet i takt med tidens trends. Det giver rig mulighed for at præsentere et bredt udvalg af indretningsløsninger, ligesom alle 4.000 fliser er udstillet i det 1.600 kvadratmeter showroom.

”Fliser skal opleves og røres ved, og derfor er det vigtigt, at kunderne har plads omkring sig og et stort udvalg at vælge imellem. Hos os får fantasien frit spil, og alle kan i ro og mag gå rundt og finde de fliser, farver og sammensætninger, som falder i smag,” fortæller direktør Steen Weber fra Harrys Flisemarked.

Harry indtager resten af DK
Harrys Flisemarked er det danske navn på en tysk detailkæde, der er markedsledende i Nordtyskland. Forretningen i Fredericia er første skridt mod en erobring af det danske marked, der allerede i år skal suppleres med showroom i København.

”Foruden fliser har vi toiletter, håndvaske, badekar og armaturer. Konceptet er at samle alt under ét tag, så kunderne kan se og købe et komplet bademiljø samme sted. Samtidig er vi stærke på prisen og har løsninger til både stramme budgetter og store projekter,” slutter Steen Weber.

Hos Harrys Flisemarked kan du få masser af inspiration til kreativ indretning af badet.



customer-logo

Firma Adresse

Navervej 20B st
7000 Fredericia

Nyeste artikler fra Scan Tiles ApS
Skulpturelt baderum slipper sanserne fri
Scan Tiles ApS
Skulpturelt baderum slipper sanserne fri
Læs artikel
Slip fantasien fri i Danmarks største fliseunivers
Scan Tiles ApS
Slip fantasien fri i Danmarks største fliseunivers
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.