Slå plat eller krone på væggen

Møbler | Skrevet af d. 2. maj 2012

En gave til de voksne: Nu bliver det lidt sjovere at træffe de små beslutninger i livet. Decision kuglebanen er med sine 50×50 cm dekorativ, når den hænger på væggen – og sjov, når man bruger den aktivt. Fås som Elegant i aluminium og Classic i klare farver.
Læg kuglen i og giv slip!


Kuglen ruller nedad – og til højre og venstre – helt tilfældigt. Sjovt – og lidt fascinerende at man ikke kan forudsige, hvordan resultatet bliver. Kuglen lander i ét af de tre felter forneden, som kunne være Ja, Nej eller Prøv igen. Du kan selv vælge betydningen…

Decision har 28 elegante snoninger og en førsteklasses overflade i aluminium. Den monteres enkelt og ligetil med de medfølgende beslag – og hænger som et billede på væggen.


Kuglebanerne passer til det moderne hjem – eller kontoret – og er en sjov gaveidé.

Decision er en del af en serie, som også indeholder Mondrian billedrammer og Magnetic Moments opslagstavler til montering på væggen.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.