Jydsk Tagteknik A/S

Skal tagrenden være zink, aluzink, stål, plast eller kobber på dit tag?

Huset | Skrevet af Jydsk Tagteknik A/S d. 27. maj 2010

Zinktagrender behøver ikke at være en dyr og kostbar løsning. Med vores Aluzink® Tagrender får du mulighed for at få tagrender til en særdeles økonomisk pris.


Ensartet udseende
Alle dele i aluzink-systemet er fremstillet af samme type aluzink. Det vil sige, at du ikke vil opleve forskel på, hvordan tagrender, nedløbsrør og tilbehørsdele patinerer. Dine tagrender vil altid have et ensartet udseende.


Fordele:

  • Aluzink® Tagrender er baseret på et genialt samlesystem, som ikke kræver lodninger. De enkelte dele skal blot stødes sammen, så sørger det specielle pakningssystem for en effektiv og tæt tagrende.
  • 15 års garanti
    På vores tagrender får du 15 års produktgaranti. Det er vigtigt at have en stærk virksomhed bag de materialer, du vælger. Det sikrer en ordentlig kvalitet og en garanti, du kan regne med.
  • Dækker ethvert husbehov
    Tagrenderne leveres i 4”, 5” og 6” og består af et omfattende standardsortiment. Skulle du have behov for speciallavet tilbehør, er vi også her leveringsdygtige.

    Zink tagrender
    Med Zinktagrender er huset parat, til at klare det hårde danske overgangsvejr. Zink er holdbart i mange år og tager ikke skade af regn, blæst og slud.

    Kun ægte zink patinerer som ægte zink
    Zink er det oprindelige materiale til tagrender, så det passer godt til den danske bygningskultur og bliver kun smukkere med årene. Det skyldes zinkens evne til at danne en mat, grålig patina. Netop patina er blevet et nøgleord inden for byggeriet i disse år. Alt for mange eksempler på dårlige byggematerialer gennem årene har gjort, at folk i dag efterspørger kvalitetsmaterialer, der ældes med skønhed

    Kobber tagrender
    Skal du/I have en nyt glaseret tegltag vælger mange de ‘gamle’ materialer, kobbertagrender skal loddes sammen og kræver derfor opsætning af vore blikkenslager, men især til ældre huse kan det være flot at vælge disse originale materialer. Rolls-Roycen blandt tagrender er kobbertagrenden. Den har en meget længere levetid end de andre og vil med årene patinere til den smukke grønne farve – til gengæld er det også den dyreste løsning.

    PVC tagrender
    Icopals plasttagrender er fremstillet af stærk, slagfast plast. Når du vælger vores tagrender, får du vejrbestandige tagrender, som modstår både kraftige kuldegrader og svære isdannelser.



  • Jydsk Tagteknik A/S

    Kontaktoplysninger

    Lunikvej 34
    2670 Greve

    E-mail: greve@jydsktagteknik.dk Telefon: 43404445