Skab plads- og orden

Møbler | Skrevet af d. 3. august 2011

Hos Trævarefabrikernes UDSALG finder du i ét at de flotteste og mest fleksible reol- og opbevaringssystemer, i kan forestille jer. KUBIK er den perfekte løsning, når i vil have orden, overblik, rummelighed og plads uden at gå på kompromis med lækkert design og kvalitet.


Alle moduler er skabt i et let og elegant design og kan bruges hver for sig – eller som en del af jeres eget personligt designede møbel. Med KUBIK kan i bygge om eller videre i det uendelige afhængig at jeres behov i dag og i fremtiden.


KUBIK elementerne kan alle opsættes med ben, hjul, sokkel eller hænges direkte på væggen. Valget af forskellige træsorter, bearbejdninger og håndteringer gør samtidig KUBIK ekstrem robust og slidstærk, så den kan bruges alle steder, både privat og til erhverv.

Lad kreativiteten sprudle – vælg mellem de flotte moduler i fyr, birk eller bøg, den ubehandlede MDF hvis i gerne vil male selv, eller color elementerne som er lakeret i masser af elegante, flotte og glade farver.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.