DEVI A/S – Danfoss

Skab lun luksus i boligen med gulvvarme

Gulv og tæpper | Skrevet af DEVI A/S – Danfoss d. 6. maj 2008

Stadig flere boligejere ombygger huset for at skabe de perfekte rammer til både samvær og velvære. Hvis boligen skal renoveres er varme i trægulvet den perfekte løsning på at skabe det hjertevarme hjem. Devicell holder nemlig hele familien lun fra top til tå.

Gulvvarme i stuens trægulv
Varme i gulvet er ikke længere forbeholdt boligens badeværelse. Devicell kan eksempelvis lægges under trægulvet i stuen eller på børneværelset. Træets spil og naturlige glød påvirkes nemlig ikke af de underliggende isoleringsplader og den opadgående varme, fordi varmen afgives på en rolig og kontrolleret måde.


Luksus der luner og skaber plads
Gulvvarmen udnytter naturens love, da varmen ganske enkelt stiger opad og fordeler sig jævnt og behageligt i hele rummet. Lunt ved fødderne og tempereret længere oppe. Det er en varmefordeling lige efter kroppens ønsker. Fødderne får mest mulig varme, uden at resten af kroppen føler sig overophedet. Det betyder, at børnene trygt kan lege i bare tæer på trægulvet både sommer og vinter.

Elektrisk gulvvarme gør de traditionelle radiatorer overflødige. Uden andre pladskrævende varmekilder er der desuden større spillerum til stilren indretning af boligen, så trægulvet rigtigt kan komme til sin ret. Da al varmen kommer fra gulvet er det let at udnytte de ekstra kvadratmeter for eksempel ved at placere yndlingslænestolen ved stuens bedste udsigt uden at skulle bekymre sig om træk eller kulde.


Enkelt for fagfolk
Tidligere tiders besvær med støbning, nivellering og tørring af cement eller støbemasse var en proces, der for håndværkerne ofte tog flere dage.


Gulvvarmesystemet fra DEVI leveres som varme- og isoleringsplader, der gør det nemt for fagfolk at montere gulvvarmen direkte oven på det gamle beton- eller trægulv, og et helt nyt trægulv med gulvvarme kan derfor installeres på bare én dag.

Drømmen om lun luksus kan derfor gå i opfyldelse uden en masse ulejlighed med rod og håndværkere i hjemmet flere dage i træk.

Devicell fra DEVI forhandles hos den lokale elinstallatør.



DEVI A/S – Danfoss

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Nyt DEVIflexTM varmekabel
DEVI A/S – Danfoss
Deviflex (varmeledning)
DEVI A/S – Danfoss
Bekymret for taget – snesmeltning
DEVI A/S – Danfoss
Devimat (varmemåtter)
DEVI A/S – Danfoss
DEVI selvbegrænsende varmekabler
DEVI A/S – Danfoss
Effektiv is- og snesmeltning
DEVI A/S – Danfoss
Smeltning af sne og is på udearealer
DEVI A/S – Danfoss
Devireg 550 (termostater)
DEVI A/S – Danfoss
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.