Plus A/S

Skab forvandling i haven med lækre produkter fra Plus

Hegn og hæk | Skrevet af Plus A/S d. 17. august 2010

Sommeren bringer et friskt pust med sig og giver lyst til at skabe nyt ude og inde. Hvor møbler, udstyr til terrassen og endda boligen tidligere blev skiftet ud til fordel for nyt, har krisen fået danskerne til at tænke sig om en ekstra gang. Der er i stedet sat turbo på gør det selv-drømmene, og vi redesigner hus og have som aldrig før.


”Vi ser i øjeblikket en tendens, hvor gamle dyder som håndarbejde, hjemmebag og gør det selv-projekter er i fokus igen. Krisen har fået os til at stoppe op og overveje, om vi virkelig har brug for designertoiletbørster og dyre køkkener. I stedet vender vi blikket indad og plejer de nære ting som familie og hverdagsliv, og vi finder glæde i at skabe tingene selv,” forklarer Anne Glad, der er partner i reklamebureauet Sunrise og kendt som livsstilsekspert i tv-programmet ’Kender du typen’.


Havearbejdet er et hit
Især haven er genstand for danskernes gør det selv-glæde. I stedet for at hyre en dyr havearkitekt trækker vi selv i arbejdstøjet og kaster os ud i at grave have og plante blomster. Dét mærker danske Plus, der med en række nyskabende haveprodukter gør det nemt med få midler at forvandle den kedelige have til en spændende oase for ro, rekreation og hygge.


”Netop i år lancerer vi en række produkter, der er perfekte til at skabe nyt liv i den gamle have. Vi har blandt andet nyfortolket det velkendte bord- og bænkesæt og samtidig skabt modulsystemet Pipe. I udviklingen af vores produkter har vi fokuseret på fleksibilitet, så det er nemt at være designer i sin egen have og skabe en drømmehave efter eget hoved,” fortæller salgschef i Plus, Hanne Larsen.

Skab nyt liv i parcelhushaven
Hvis parcelhushaven med stor græsplæne, klassisk grønt hegn og knækfliser på terrassen skal shines op, så indret haven med nyskabende hegn og Trend foldevægge. Det bryder med havens lige linjer og skaber et væld af små gemmesteder, hvor en god bog kan nydes i skygge for solen, eller familien kan samles om et hyggeligt slag kort.

Placer for eksempel en foldevæg i trendy sort rattan, der skaber en markant kontrast til hyggekrogens farverige blomsterkrukker. Eller lad rammen for familiens grillaftener gå i skøn harmoni med naturen ved at indrette haven med hegn i pileflet. Hyggekrogens rustikke udtryk bliver ført videre med et bord- og bænkesæt i massive planker og ben i galvaniseret stål.

Havens nye stil fuldendes med modulsystemet Pipe, der er perfekt til at anlægge højbede med blomster og grøntsager, hvis farver liver havens grønne tone op. Det fleksible system består af cylinderformede moduler i stål, og herefter kan familien så kombinere med sider i præcis den træsort, der passer til boligen.

Anlæg for eksempel en række højbede med blomster i sarte farver, der giver haven et yndigt og romantisk udtryk. Eller plant bedet til med vilde blomster, der tiltrækker bier og sommerfugle, hvis summen danner baggrundsmelodi for sommerens hyggeaftener.



Plus A/S

Havens rum er skønne at opholde sig i – hele året. Om sommeren, med lune aftener og middage på terrassen. Om efteråret, hvor du finder en hyggekrog i læ og nyder den lavtstående sol. Om vinteren, med varm kaffe i havepavillonen, mens sneen glitrer. Og om foråret, når haven vågner, og udemøblerne atter rykkes frem.

customer-logo

Firma Adresse

Ådalen 13B
6600 Vejen

Nyeste artikler fra Plus A/S
Skønt cykelskur
Plus A/S
Skønt cykelskur
Læs artikel
CUBIC brændely
Plus A/S
CUBIC brændely
Læs artikel
Hyggelig rustik trallebænk
Plus A/S
Hyggelig rustik trallebænk
Læs artikel
Læ for regn og rusk
Plus A/S
Læ for regn og rusk
Læs artikel
En have med hemmelige rum
Plus A/S
En have med hemmelige rum
Læs artikel
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Plus A/S
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Læs artikel
Det lille ekstra bord
Plus A/S
Det lille ekstra bord
Læs artikel
PLUS rullende udstilling
Plus A/S
PLUS rullende udstilling
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
Efterår & Vinter 2015
Plus A/S
PLUS – opfyld dine havedrømme 2013
Plus A/S
Efterår – og en smuk vinter
Plus A/S
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.