Vintage Keeping

Sådan får du den perfekte vinkælder

Indretning | Skrevet af Vintage Keeping d. 3. november 2006

Til optimal opbevaring af vin i vinkælder eller vinrum, tilbyder TSVinnovation A/S specielle vinklimaanlæg, der sikrer den helt perfekte og nøjagtige temperatur og luftfugtighed. Alle klimaanlæg har en avanceret, “intelligent” computerstyring, der tilpasser driftsmønstret til hvert enkelt vinrum således, at høj klimapræcision og god driftsøkonomi opnås. TSVinnovation A/S har “single-unit” anlæg til montering i væggen mellem vinrum og tilstødende naborum. Desuden findes isolerede, armerede vinkælderdøre med indbygget klimaanlæg. Endelig har vi “split-anlæg” med mulighed for placering af kompressorstationen udendørs, samt næste usynlig placering af klimapanel i loftet i vinkælderen.


TSVinnovation A/S tilbyder et omfattende program i reolinventar til vinrum. RedRack systemet giver med sine utallige modulvarianter en fleksibel mulighed for indretning, således at funktionalitet, kapacitetsudnyttelse og ikke mindst atmosfære går hånd i hånd i den færdige vinkælder. Det nye “high-end” inventarprogram tilbyder ligeledes en række eksklusive finishdetaljer med bl.a. bordplader og baldakiner i massiv, olie-behandlet eg, integreret halogenspotbelysning med lysstyring, smagebordsarrangementer osv. osv.


TSVinnovation A/S designer og indretter “custom wine cellars” nøjagtig efter kundens ønsker, og opbygger totalløsninger, der afleves “flaskefærdige” – hvadenten det er i private boliger, hoteller, restauranter eller butikker.



Vintage Keeping

customer-logo

Firma Adresse

Vestre Langgade 43
8643 Ans By

Nyeste artikler fra Vintage Keeping
Korrekt opbevaring af vinen
Vintage Keeping
Korrekt opbevaring af vinen
Læs artikel
Sådan får du den perfekte vinkælder
Vintage Keeping
Sådan får du den perfekte vinkælder
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.