“Så er den i vinkel”-pensel

Håndværker | Skrevet af d. 26. april 2012

Ny vinklet pensel med forskudt skaft gør det lettere, behageligere og mere præcist at male svært tilgængelige steder som f.eks. udhæng, kroge og hjørner.


Det er yderst praktisk at kunne bøje i albue- og håndled, når det gælder malearbejde. Det er bare ikke altid nok. Derfor introducerer det danske firma Spekter en vinkelpensel, hvor hovedet er vinklet en anelse og samtidig parallelforskudt i forhold til skaftet – så nu kan man nemt komme ind i kroge og hjørner, op under skyggelister og bag fremspring.

Med den nye Perfection Vinkelpensel fra Spekter får den menneskelige anatomi en kærkommen håndsrækning. For den nye pensel har et ergonomisk super-grip og gør det muligt at opnå en perfekt anlægsflade til det, som skal males – uden at belaste håndleddet og vride armen halvt af led.

Samtidig er penslen lavet af unikke Perfection-fibre, som kan “holde” på mere maling. Resultatet er, at man skal dyppe færre gange i malespanden. Ud over at det sparer tid er det også med til at bevare øjnenes fokus på penslen. Hertil kommer, at fibrene maler langt mere præcist, og man kan derfor i mange tilfælde undgå afdækning. Alt i alt øger det glæden – og kvaliteten – ved malearbejdet.


Penslen kan monteres på et forlængerskaft og derved øge rækkevidden uden brug af stige. Med et forlængerskaft kommer den vinklede pensel rigtigt til sin ret ved f.eks. tagudhæng og svært tilgængelige steder.

Penslen er med ophængskrog og spandeholder. Fås i 75, 100 og 120 mm bredde og er velegnet til væg- og loftsmaling samt træbeskyttelse og facademaling.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.