Plovhuset ApS – stone-wall.dk

Rustik klippevæg i eller på huset

Det moderne hus | Skrevet af Plovhuset ApS – stone-wall.dk d. 30. september 2013

Anvend disse stenvægge til at dekorere en spændende væg i hjemmet eller udendørs til skab en flot facadebeklædning, som er meget let at opsætte. Den grove struktur er ideel til at skabe en meget rustik klippevæg i hjemmet. Den varierende struktur, de skarpe kanter og iregulere stykker giver en illusion af at huset er bygget op omkring en ægte klippevæg.

Tykkelsen på de fleste stenvægge varierer mellem 2 og 5 cm. Stenvæggene vejer ca. 25 kg. pr. kasse. Der er tale om en støbt stenvæg som er indfarvet og med en meget flot struktur. At stenene bliver farvede har klart en fordel i forhold til skifervæg idet væggen får et mere ensartet look, er nemmere at arbejde med og fås i mange forskellige formationer og unikke farver. Både naturtro farver og moderne farver af stenvægge findes hos stone-wall.dk.

Stenvæggene er nemme at opsætte idet hvert stykke er rektangulært (nogle længere end andre) og med lige kanter, hvilket også betyder at det ikke er nødvendigt med fuge mellem stenene.

OBS! stone-wall.dk anbefaler køb af impregnering for det bedste resultat og let vedligeholdelse – pr. 5,5 m2!

Se flere spændende produkter fra stone-wall.dk

Inspiration



Plovhuset ApS – stone-wall.dk

customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Brochurer
Stone & Decor
Plovhuset ApS – stone-wall.dk
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.