Rørrenovering uden opgravning

Andels & ejerforeninger | Skrevet af d. 10. juni 2009

Berotech udfører opgravningsfri renovering af alle typer afløbsledninger. Ved strømpeforing af ledniner undgås fordyrende og tidskrævende opgravninger. Ledningen bliver som ny efter renovering, med dokumenteret 100 års levetid. Utætte ledninger er årsag til udsivning af kloakvand til grundvandet, indtrængen af rotter, og indsivning af grundvand og uvedkommende vand til kloaknet, renseanlæg og pumpestationer. Dette kan undgås ved at strømpefore utætte ledninger til gavn for miljøet.


Berotech udfører renoveringsarbejde for kommuner, afløbsselskaber og offentlige institutioner, industrier, boligselskaber samt grundejerforeninger og private. Der kan tilbydes alle faser af renoveringsprojekter, fra TV-inspektion af ledningsnet, forundersøgelser til udarbejdelse af komplette renoveringsplaner.


Berotech har systemer til strømpeforing og renovering af:
– hovedledninger
– stikledninger
– overgangsløsninger
– brønde
– faldstammer

Berotechs system for renovering af hovedledninger er optaget i Kontrolordningen for No-dig, under Dansk Byggeri, hvilket sikrer at kvaliteten af de løsninger, som Berotech kan tilbyde, er helt i top.

Berotech udfører opgravningsfri renovering af rørsystemer i både total,-hoved- og underentrepriser. Berotech tilbyder at udføre arbejdet i rammeaftaler og partnering i samarbejde med rådgiver og bygherre.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.