Multiform A/S

Røg i køkkenet

Køkkenet | Skrevet af Multiform A/S d. 15. april 2011

Multiforms nye køkken er som det eneste herhjemme fremstillet i røget eg. Den gammelkendte røg-behandling får en tydelig struktur og en smuk glød frem i træet. Et godt valg til dig, der ønsker et unikt køkken med et markant og varmt udtryk.

Normalt er det en skidt ting at have røg i køkkenet. Men ikke i Multiforms tilfælde. Forårets køkkennyhed er nemlig lavet i røget eg, og den særlig røg-behandling får det smukkeste frem i træet på en måde, som ingen andre teknikker kan. Multiform er foreløbig den eneste køkkenproducent herhjemme til at anvende det røgede egetræ. Det leveres til både køkken, bad, garderobe og stuemøbler og fås i alle køkkenfirmaets tre designlinjer.


Traditionel metode
At fremstille røget egetræ er en gammelkendt proces, men i dag er der kun meget få producenter i Europa, der mestrer teknikken. Under behandlingen udvikler træets egen garvesyre den varme, rødbrune farve, som kendetegner røget eg. Det får samtidig træets organiske struktur til at træde tydeligere frem, og effekten trænger hele vejen ind i træet.

Multiform har i samarbejde med de bedste specialister videreført de traditionelle teknikker og er kommet frem til sin helt egen variant af den ædle træsort – med den enkle betegnelse, Røget Eg. Selvom Multiform i øjeblikket er den eneste køkkenproducent, der anvender det, ventes en del af de danske møbelproducenter dog at introducere nogle af deres moderne klassikere i røget egetræ i løbet af kort tid.

Kun det bedste træ anvendes
Under selve fremstillingsprocessen af røget eg sker der en kraftig sortering af træet, for at få det bedst mulige resultat. Allerede fra starten udvælges kun det træ, der har den rette tone og det fineste farvespil. Efter røg-behandlingen sorteres der yderligere ca. 60 % fra – igen for kun at få træ med den rette farve og struktur.
Når køkkenelementerne er lavet, afsluttes hele processen afsluttes med Multiforms unikke Soft Feel-lak, der giver træet en mat og lækker overflade, der både er behagelig at røre ved og ekstremt slidstærk. Og så er det ellers klart til at blive monteret i dit drømmekøkken.



customer-logo

Firma Adresse

Østerbro 13
6933 Kibæk

Nyeste artikler fra Multiform A/S
Multiform præsenterer: verdensnyhed fra Gaggenau
Multiform A/S
Multiform præsenterer: verdensnyhed fra Gaggenau
Læs artikel
Røg i køkkenet
Multiform A/S
Røg i køkkenet
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.