Tagrendeexperten

Rensning af tagrende

Tag & tagrender | Skrevet af Tagrendeexperten d. 15. oktober 2014

TagrendeExperten kan rense tagrender på følgende måder:

  • Støvsuge fra gaden i op til 10 meters højde ( 2. sal )
  • Spule tagrenderne fra gaden i op til 15 meters højde (3. sal) og sætte TagrendeExpertens kraftige støvsuger med 3 motorer på nedløbsrøret nede ved jorden
  • Fra taget ved flade tage og tage med mindre fald.
  • Støvsuge / spule tagrender oppefra.
  • Fra stige ved mindre bebyggelser
  • Fra stillads / rullestillads.
  • Fra lift.

    ​Som du kunne læse i ovenstående afsnit har TagrendeExperten mange forskellige muligheder for at rense dine tagrender.

    TagrendeExperten er de eneste i Danmark der på nuværende tidspunkt kan tilbyde at støvsuge og spule tagrender nede fra gaden i op til 15 meters højde.

    TagrendeExperten har fået speciel fremstillet en støvsuger på 380 volt med 3 motorer der kan klare det meste.

    TagrendeExperten har udviklet opsamlingsværktøj, så de kan stå på gaden og samle fyrværkeri og andre større ting op fra tagrender.

    1. Støvsuge tagrender
    TagrendeExperten har udviklet et revolutionerende system, der gør dem i stand til at gå nede på gaden og rense tagrenderne i helt op til 2. sals højde – og TagrendeExperten arbejder konstant på at kunne nå endnu højere.

    TagrendeExperten system gør, at de ikke har brug for at leje en lift – det gør dem mere fleksible, da de ikke skal tage hensyn til om der står biler parkeret tæt på facaden. TagrendeExperten kan også arbejde på ikke-asfalteret grund (f.eks. Græsplæner)
    Der findes andre smarte systemer, men disse kan normalt kun tage blade.

    TagrendeExperten system kan både støvsuge og spule tagrenden fra jorden, og et kamera monteret i toppen muliggør, at de kan se efter objekter såsom raketpinde, glas og ødelagte teglsten, som de efterfølgende kan fjerne sikkert med deres specielt-lavede opsamlingstang.

    2. Spule tagrender
    TagrendeExperten kan også spule tagrender helt op til 15 meters højde ( 3. sal ), så sætter de deres støvsuger på nedløbsrøret og suger alt skidtet op den vej igennem.

    Ved denne metode bruger de også et kamera monteret i toppen og en skærm på stangen forneden, så de er sikre på at tagrender er helt rene og større effekter fjernes med deres specielt lavet opsamlingstang.

    På nuværende tidspunkt er TagrendeExperten servicevogne ikke udstyret med vandtank så det er et krav, at de kan tappe vand hos kunden for at kunne spule.

    3. Fra taget
    I nogle tilfælde er det hurtigere og nemmere at rense fra taget, selvfølgelig med sikkerhedsudstyret på, dette vurderes fra gang til gang.

    4. Støvsuge / spule tagrender oppefra
    Ved bygninger over 10 til 15 meter til tagrenden har TagrendeExperten i visse tilfælde mulighed for at støvsuge og spule oppe fra og ned i tagrenden, ved flade tage med mansardtag eller fra tagvinduer, dette vurderes fra gang til gang

    5. Fra stige
    Ved de fleste villaer, udhuse, fabriksbygninger, landbrugsejendomme, carporte og garager er det oplagt at bruge stige, hvis opgaven er af kortere varighed end, at rigge deres udstyr til og pakke sammen igen.

    6. Fra stillads
    Har du stillads opsat på ejendommen i anden forbindelse, er dette en kærkommen lejlighed til at få renset og gennemgået tagrender og nedløb.

    7. Fra lift
    TagrendeExperten kan også i visse, men få tilfælde være nødsaget til at bruge lift.



  • Tagrendeexperten

    Firma Adresse

    Frederikshavevej 2
    4792 Askeby