Bauhaus A/S

Rappe regnvandstønder indtager haven

Havemøbler | Skrevet af Bauhaus A/S d. 14. april 2011

Tønder til opsamling af regnvand er gode for både miljø og pengepung, men kedelige designs i grøn plast afskrækker mange haveejere fra at bruge de praktiske beholdere. Der er dog hjælp at hente i Bauhaus, som nu byder på en perlerække af stilrene regnvandstønder.

Havevanding, opfyldning af badebassiner og bilvask. Priserne på vand er skudt i vejret de sidste ti år, og det er blevet langt dyrere at vande havens blomster og planter. Med en regnvandstønde i baghaven kunne mange spare en klækkelig sum penge, men beholderne har et blakket ry på grund af det kedelige grønne design.

Det gør Bauhaus nu noget ved og går foråret i møde med et bredt udvalg af lækre regnvandstønder, der ikke går på kompromis med udseendet.

I ét med boligen
Grøn plast er skiftet ud med lyse kulører og sort look, mens den traditionelle runde tøndeform har fået et ansigtsløft. Bauhaus’ regnvandstønder er fremstillet i hård plast, så holdbarheden er i top, selvom designet er langt mere eksklusivt end tidligere. Samtidig er der både en tønde til det klassiske parcelhus og den arkitekttegnede bolig.


Vælg for eksempel en høj, slank regnvandsbeholder, der med sine lange, lige linjer falder i et med husmuren. Eller sæt stilen i den moderne bolig med en regntønde i kulsort rattan og elegant hane i guldfarvet metal.

Nem at koble på
Tønderne passer til alle typer af huse, der skal blot være tagrende og nedløbsrør. Når familiens vandekspert har fundet ud af, hvor regnvandsopsamleren står bedst, kobles den på nedløbsrøret med et snuptag. Når regnen falder, vil vandet automatisk løbe ned i beholderen i stedet for at trænge ned i jorden igen.

Herefter er det nemt at tappe gratis vand fra tøndens hane, når græsplæne, blomster og staudebed trænger til et vådt tilskud. De eneste planter, der ikke må få regnvand, er køkkenhavens gulerødder, krydderurter og kartofler. Der kan nemlig dannes bakterier i tønden, når solen bager.

Når havesæsonen synger på sidste vers, er der ingen grund til at være bekymret for, om regntønderne kan klare de svingende danske vejrforhold. Tønderne er nemlig frostsikre og tager ikke skade af hverken sne, regn eller stiv kuling.



customer-logo

Firma Adresse

Anelystparken 16
8381 Tilst

Nyeste artikler fra Bauhaus A/S
Nyskabende kompostbeholder indtager haven
Bauhaus A/S
Nyskabende kompostbeholder indtager haven
Læs artikel
Nyt system holder tagrenderne rene
Bauhaus A/S
Nyt system holder tagrenderne rene
Læs artikel
Rappe regnvandstønder indtager haven
Bauhaus A/S
Rappe regnvandstønder indtager haven
Læs artikel
Vand i haven hitter
Bauhaus A/S
Vand i haven hitter
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.