Plus A/S

Rå og robust bænk klar til haven

Havemøbler | Skrevet af Plus A/S d. 8. februar 2010

Når solen forvandler det kølige forår til lun forsommer, lokker de smukke solstrejf børn og voksne ud i den spirende have. Nu er det igen tid til at indtage boligens uderum for at nyde solens stråler og årets gang i haven. Det betyder også, at familien begynder at mødes til udendørs eftermiddagshygge og stillesiddende leg omkring havemøblerne.

Nu er der mulighed for at pifte nyt liv i haven, for Plus har nyfortolket den klassiske træbænk, som pryder mange haver landet over. Resultatet er et bord- og bænkesæt i råt miks af galvani-seret stål og træ, der giver baghjul til det velkendte møbel og udfordrer havens grønne paradis.


Planker er basis
Omdrejningspunktet i det nye bord- og bænkesæt er massive planker i trykimprægneret træ. De bliver båret af ben i galvaniseret stål, som giver bord og bænk et særdeles stabilt udgangspunkt, der sagtens kan håndtere spil, leg og lange grillaftener i gode venners selskab.

Samtidig er kombinationen af stål og træ et stærkt samspil, der står flot blandt både farverige blomster og grønne omgivelser. Saml for eksempel familien omkring bordet til eftermiddags-frugt, saft og et sjovt kortspil. Eller invitér vennerne til lækre tapasretter, og nyd tusmørket sam-men, når der er sagt godnat til de små poder.

Beskyt plankerne
Plankerne bør behandles med træbeskyttelse, og holdes det ved lige, kan bord og bænke stå ude hele året på trods af vejr og vind. Træbeskyttelse fås i masser af farver, så uanset om boligens udtryk er stramt og stilrent eller har knald på farverne, er der mulighed for at give bord og bænke præcis den kulør, som passer familiens stil.

Det galvaniserede stål får med tiden en fin grå patina, men kræver ingen vedligehold, selvom møblerne står ude. Der er altså masser af muligheder for at forlænge livet i haven, for bord- og bænkesættet står flot i de varme måneder, men kan også sagtens bruges til leg, når børnene hygger sig med mudderkager og snebolde.

Tages møblerne alligevel ind om vinteren, passer bænken perfekt under bordet. Der er nemlig en smule forskel i bord- og bænkeplankernes længde, og det sparer plads i redskabsskur eller garage, så andre ting og sager også kan få husly i den kolde tid.

Det nye bord- og bænkesæt fra Plus kan behandles med præcis den farve træbeskyttelse, der bedst spiller sammen med boligens øvrige stil. Her er det malet sort.



Plus A/S

Havens rum er skønne at opholde sig i – hele året. Om sommeren, med lune aftener og middage på terrassen. Om efteråret, hvor du finder en hyggekrog i læ og nyder den lavtstående sol. Om vinteren, med varm kaffe i havepavillonen, mens sneen glitrer. Og om foråret, når haven vågner, og udemøblerne atter rykkes frem.

customer-logo

Firma Adresse

Ådalen 13B
6600 Vejen

Nyeste artikler fra Plus A/S
Skønt cykelskur
Plus A/S
Skønt cykelskur
Læs artikel
CUBIC brændely
Plus A/S
CUBIC brændely
Læs artikel
Hyggelig rustik trallebænk
Plus A/S
Hyggelig rustik trallebænk
Læs artikel
Læ for regn og rusk
Plus A/S
Læ for regn og rusk
Læs artikel
En have med hemmelige rum
Plus A/S
En have med hemmelige rum
Læs artikel
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Plus A/S
Indret dig med flere hyggerum i haven, fælles gårdmiljø eller tagterrasse
Læs artikel
Det lille ekstra bord
Plus A/S
Det lille ekstra bord
Læs artikel
PLUS rullende udstilling
Plus A/S
PLUS rullende udstilling
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
PLUS – opfyld dine havedrømme 2013
Plus A/S
Efterår & Vinter 2015
Plus A/S
Efterår – og en smuk vinter
Plus A/S
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.