Primo bygningsprofiler gør det lettere for håndværkerne

Håndværker | Skrevet af d. 14. september 2011

Listerne kan nemlig bøjes og monteres næsten ubegrænset.

Primo bygningsprofiler komme nemt rundt i alle hjørner og kanter. Hemmeligheden er det fleksible og ultrastærke materiale, der gør, at de kan bøjes og monteres næsten ubegrænset – uden at de flækker. Slutresultatet er pæne overgange, der præcis følger en vægs eventuelle ujævnheder. Og i modsætning til trælister er problemet med knaster eller fugtproblemer ikke-eksisterende.


Den nemme montering sker med mm nøjagtighed, således at der spares tid på efterarbejdet. Det hele klares med almindeligt håndværktøj. Listerne kan limes, skydes eller klammes fast.

De elegante Primo bygningslister, der fås som sortiment/lagervare i mange størrelser, er i gennemfarvet hvid, så de ikke gulner eller bleger. Med andre ord, de er vedligeholdelsesfrie. Og så er de i øvrigt nemme at transportere hjem fra byggemarkedet. Bare rul dem sammen, så fylder de ingenting.

Brug dem som væg- eller forkantslister. Som pæne afslutninger og overgange ved eksempelvis inddækninger omkring vinduer og døre. Som fejeliste ved dørtrin eller som hjørneliste i væggens indadgående hjørner. Mulighederne er uendelige.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.