Faber Danmark A/S

Plisségardiner

Gardin/persienne | Skrevet af Faber Danmark A/S d. 26. november 2004

Plisségardinet er en smuk og effektiv løsning, der kombinerer persiennens praktiske egenskab som solbeskytter med et let og yndefuldt udtryk. Faber plisségardiner egner sig glimrende til et lyst moderne hjem i skandinavisk stil. De bløde stoffer fylder minimalt, når gardinet er trukket op, og derfor er plisségardinet et oplagt valg til lave vinduer med smal karm, til udestuen eller vinterhaven, hvor du vil få glæde af de sol- og varmeafvisende stoffer, og hvor vindueskonstruktionen ikke er firkantet.


Softplissé
Faber Softplissé kan kendes på den elegante og blødt kurvede overliste. Over- og underliste, snore og kvaster fås i et væld af farver, og vi finder altid den, der matcher det valgte stof bedst. Dermed bliver dit plisségardin gennemført ned til mindste detalje.
Softplissé er med snoretræk.

Tilbehør
Specielle stofkvaliteter
En del af vores kollektion er specielt lavet til at yde ekstra god beskyttelse mod solens stråler. Disse stoffer er beklædt med enten en perleskinnende eller en aluminiumsbelagt bagside, der sørger for, at sollyset ikke får lov at opvarme rummet. Stofferne tilbydes i mange farver, hvoraf nogle samtidigt fungerer som mørklægningsstoffer. Du kan også vælge plisségardiner i et semi-transparent materiale. Disse beskytter mod direkte sol, men tillader alligevel lyset at kigge ind – og dig at kigge ud.

Sidelister
Et Faber Plisségardin behøver ikke altid beslag. Med en af vores modeller klæbes sidelisterne fast på glaslisten med kraftig tape. Sidelisten har indbygget lås, som forhindrer plisségardinet i at hænge og klapre. Faber har udviklet dette system, så du ikke skal bore huller i dine plast- eller aluminiumsvinduer.

Trådstyr
Trådstyr-teknikken har vi lavet, så du også kan få glæde af vores plisségardiner i vinduer med skrå karm. Fabers plisségardiner med trådstyr er også som skabt til døre og drejekip-vinduer, idet gardinet holdes fast ind mod døren eller vinduesrammen.


Farver og mønstre
Plisségardiner har persiennernes praktiske egenskab. Læg dertil mere end 100 valgmuligheder inden for farver og mønstre – så har du en elegant vinduesdekoration, der samtidigt er en effektiv solafskærmning. Kom ind til din Faber forhandler, og kig i bogen med prøvestoffer – du finder helt sikkert noget, der passer til resten af din boligindretning.

Testet og godkendt
Hele Fabers plissékollektion er udviklet med form og funktion for øje. Og mange af stofferne finder du kun hos Faber. Alle vores materialer testes grundigt for blandt andet lysægthed, før de indlemmes i kollektionen, og vi er yderst kritiske, når vi udvælger vores leverandører. Vi vil kun have det bedste. På den måde afspejler vi vores kunder. Når du køber et Faber plisségardin, følger der en 2-års garanti med.


Vedligeholdelse
Plisségardiner må ikke foldes, bukkes eller krølles, da skaderne herved ikke kan udbedres.

Små pletter fjerner du således:
Vask forsigtigt med en klud, som du vrider op i max 30 grader varmt vand tilsat flydende vaskemiddel. Tør efter flere gange med en ren klud.

Denne simple behandling gentages, til pletten er væk. Herefter sænker du plisségardinet, og lader det tørre.

Vaskevejledning medfølger, når du køber dine Faber plisségardiner.



Faber Danmark A/S

”Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det”, har Storm P engang sagt. Men det er nu ikke helt rigtigt. Faber giver dig nemlig muligheden for at forlænge sommeraftenerne. En markise over terrassen holder duggen på afstand, og ikke mindst holder den på solens varme, så du kan forlænge de varme sommeraftener. Skulle der falde lidt regn, er der heller ikke noget hyggeligere end at sidde lunt og tørt under markisen, mens man stadig kan nyde at være udenfor.

Markiser fra Faber fuldender din bolig med stil – smukt og eksklusivt.

customer-logo

Firma Adresse

Hestehavevej 22
5856 Ryslinge

Nyeste artikler fra Faber Danmark A/S
Sov bedre på de lyse nætter
Faber Danmark A/S
Sov bedre på de lyse nætter
Læs artikel
Luksusliv i skyggen
Faber Danmark A/S
Luksusliv i skyggen
Læs artikel
Ny guide til solafskærmning
Faber Danmark A/S
Ny guide til solafskærmning
Læs artikel
Sikker solafskærmning
Faber Danmark A/S
Sikker solafskærmning
Læs artikel
Udnyt det naturlige lys
Faber Danmark A/S
Udnyt det naturlige lys
Læs artikel
Slut med blondegardiner i herreværelset
Faber Danmark A/S
Slut med blondegardiner i herreværelset
Læs artikel
Klæd dine vinduer i haute couture
Faber Danmark A/S
Klæd dine vinduer i haute couture
Læs artikel
Storbystemning eller tropeidyl
Faber Danmark A/S
Storbystemning eller tropeidyl
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.