Can-Scan ApS

Opskrifter til grillen

Haven | Skrevet af Can-Scan ApS d. 19. maj 2008

Hurtig kebab med svinemørbrad
4 personer


Det kunne ikke være nemmere. En færdig BBQ sauce, en italiensk dressing samt et par andre ting og man har en hurtig marinade. Bruge en Kebab holder fra Can-Scan (nr. 50704) for nem og hurtig tilberedning.

Ingredienser:
750-800 g svinemørbrad i store tern
1/2 rød peber i tern
1 lille dåse ananas i tern

Marinaden:
1/2 tsk hot pebersauce
2 dl italiensk dressing
2 dl BBQ sauce
1 tsk citron saft
3 tsk flydende honning

Bland barbecuesaucen, salat dressingen, honningen, citronsaften og den stærke peber-sauce i en skål eller plasticpose. Læg kødet i marinaden og lade det mariner i rum temperatur i 1 time eller i køleskab i 24 timer. Tag kødet fra og gem marinaden. Sæt kødet på spyd, med skiftevis ananas og peberfrugt imellem.


Sæt spydene i kebab holderen og grill over me-dium varme i 4-6 min. Under stegningen pensles spydene med den resterende marinade. Svinemørbraden kan erstattes med kinarejer.

Grillede kyllingevinger med Roquefort dip
4 personer


Ingredienser
1 kg kylling vinger

Marinade
1 dl olie
1 fed hvidløg, finthakket
1/4 tsk cayennepeber
1 tsk chilipulver
1 tsk oregano
1 tsk groft salt
2 tsk rødvinseddike
Blue cheese dip
2 dl mayonnaise
1 fed hvidløg, finthakket
1 tsk fintrevet løg
1 tsk frisk timian, hakket
1 tsk rødvinseddike
100 g skimmelost i små stykker

Forvarm grillen på høj varme.

Skær hver vinge over i ledene, så der er to pæne stykker, vingespidsen
kasseres. I en stor skål blandes marinaden, kyllingestykkerne kommes i og
vendes godt i marinaden.

Bruges en grillkurv (Can-Scan har en god en af slagsen varenr. 50514) , skal den først pensles godt med olie inden den tages i brug. Læg kyllinge-stykkerne i bunden og læg top på. Pres godt ned og stram skruerne på kurven. Grillristen fjernes for at gøre plads til kurven og en dryppande med lidt vand, sættes ind under kurven. Bruges bag brænderen skal den stå på max. Bruges bundbrænderen, skal den stå på medium. Sæt kurven i holder og motor, og start. Kyllingevingerne grilles til der er gyldent brun, ca. 45-60 min. Steges kyllingevingerne på grillristen, skal den først pensles godt med olie hvorefter der grilles ca. 35-45 min ved lav varme. Husk at vende kyllingevingerne flere gange til de er gyldne brune på begge sider.

Dressingen røres sammen og sættes på køl til den skal serveres med kyllingevingerne.



Can-Scan ApS

At grille udendørs bliver ikke meget bedre end dette. Broil King’s kvalitet og håndværk
er indlysende overalt på denne grill. Dens massive stegeoverflade kan nemt rumme store mad mængder, mens den tillader dig flexibiliteten af præcis varme-kontrol. 4 Dual-Tube brændere sammen med Flav-R-Zone varmeåbninger forsyner 4 uafhængige kontrollerede varmezoner.

customer-logo

Firma Adresse

Fyrrebakken 1
3630 Jægerspris

Nyeste artikler fra Can-Scan ApS
Grills
Can-Scan ApS
Grills
Læs artikel
Den perfekte steak
Can-Scan ApS
Den perfekte steak
Læs artikel
Grill tilbehør
Can-Scan ApS
Grill tilbehør
Læs artikel
Grill værktøj
Can-Scan ApS
Grill værktøj
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.