Invita KøkkencenterA/S

Nye farver i køkkenet – naturen flytter ind

Køkkenet | Skrevet af Invita KøkkencenterA/S d. 26. oktober 2011

Naturen og dens farver rykker ind i boligen. Invita præsenterer seks nye farver, som skal tage konkurrencen op med sorte og hvide køkkener, som stadig er danskernes favoritter.

”Tendensen er klar: Vi vil gerne bringe naturen og dens farver ind i vores boliger. Derfor er vi nu klar til at vise vores køkkener i seks nye farver i brune og grå nuancer kombineret med to blå farver,” siger marketing- og innovationsdirektør Helle Fyllgraf fra Invita.

Invita holder åbent hus i weekenden 5. og 6. november, hvor man kan se de nye farver og få masser af inspiration. Her kan man også få den nye ’Køkkenliv’ brochure, der fortæller, hvordan vi bruger vores køkkener.


Inspiration fra 70’erne
Blandt de nye farver er bl.a. en varm chokoladebrun og en petroleumsblå, som leder tankerne hen på 70’erne, hvor der gerne blev sat farver på boligen, og hvor formerne var mere runde og bløde.

”De nye farver fås i alle vores køkkenmodeller og kan bruges enkeltvis eller kombineres på utallige måder. De nye farver passer også rigtig flot til det nye Circle køkken, som har runde greb i rustfrit stål,” siger Helle Fyllgraf.

Designcentrene i Milano og New York har konkluderet, at det er slut med betagelsen af rette linjer og hårde former.

Prøv selv
Der er mange muligheder for at få det helt personlige køkken hos Invita. Prøv selv at lege med de nye farver på køkken-customizeren på www.invita.dk, hvor der er blevet endnu flere muligheder for selv at se og kreere sit kommende køkken. Her kan man vælge mellem de mange forskellige farver, bordplader, sokler, greb osv.

Populær nyhed
Selv om nye farver vinder indpas, er det hvide køkken stadig meget populært, og derfor præsenterer Invita også en nanohvid i højglans.

”Det hvide køkken er blevet en klassiker, og derfor vil vi også her gerne komme med et nyt udtryk, som mange er rigtig glade for,” siger Helle Fyllgraf.

Let vej til nyt køkken
Invita vil gerne sætte fart i danskernes køkkendrømme og har derfor en ny finansieringsordning: Køb køkken, og betal det over f.eks. 3 år, uden at det koster en øre i renter og gebyrer.



Invita KøkkencenterA/S

customer-logo

Firma Adresse

Industrivej 6
6870 Ølgod

Nyeste artikler fra Invita KøkkencenterA/S
Nye farver i køkkenet – naturen flytter ind
Invita KøkkencenterA/S
Nye farver i køkkenet – naturen flytter ind
Læs artikel
Invita og den indre blærerøv
Invita KøkkencenterA/S
Invita og den indre blærerøv
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.