Ny emhætte-teknologi forbedrer indeklimaet

Hårde hvidevarer | Skrevet af d. 31. august 2015

Bora bordemhætter er nye på det danske marked. De nedsænkede emhætter giver ikke blot et smukt og roligt udtryk i køkkenet, men benytter også en patenteret teknologi, der fjerner fedt og lugt væsentligt mere effektivt end konventionelle emhætter.


Ifølge en dugfrisk undersøgelse* oplever hver fjerde dansker, at mados fra køkkenet skaber et dårligt indeklima i boligen. Det til trods for, at langt de fleste køkkener i dag er udstyret med en emhætte. Nu kommer en ny, patenteret teknologi på det danske marked, som effektivt fjerner fedt, damp og dårlig lugt fra køkkenet. Det er hvidevareproducenten Bora, der har udviklet teknologien, som er indbygget i en serie emhætter, der installeres i bordpladen i forbindelse med kogepladen. Bora er 100 pct. specialiserede i emhætter og kogeplader.

I modsætning til alle andre emhætter på markedet har Boras bordemhætter fokus på hastighed og ikke volumen. Det betyder, at emhætterne er ekstremt effektive og har en sugeevne på 4 m/s. Princippet er enkelt: I kraft af en høje hastighed når fedt, damp og mados slet ikke at stige op fra komfuret, men suges direkte ned i bordemhætten. Metoden fjerner al fedt og lugt, så indeklimaet ikke påvirkes af madlavningen.


Bora bordemhætterne findes i fire modeller i rustfrit og børstet stål. De kræver kun lidt plads (900 mm i bredden og 650 mm i dybden) og falder i modsætning til konventionelle emhætter naturligt ind i køkkenmiljøet uden at skæmme. Emhætterne styres via en trykfølsom skærm. Alle dele kan afmonteres og vaskes i opvaskemaskinen.

Emhætterne kan planlimes eller nedfældes i bordpladen, og de kan kombineres med sokkelmotor, ekstern vægmotor eller tagmotor.

Se emhætten i funktion her:

Bora bordemhætter forhandles i Danmark af Boform og One Funky Furniture. Der er flere oplysninger på www.engebretsen.no/bora-benkventilator-og-kokesystemer.html.

*Undersøgelsen er foretaget af YouGov for Bora i Danmark, Norge og Sverige.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.