Nu kan du fjernstyre din garageport med ny App

Carporte | Skrevet af d. 25. august 2011

DM Doors lancherer nu en “Europa nyhed” – den første gratis App til iPhone, som giver private såvel som erhvervsdrivende muligheden for at fjernstyre sin garageport uden brug af fjernbetjening.


Formålet med den nye App fra DM Doors er, at garageejere nu kan fjernstyre deres garageport via iPhone uden at bekymre sig om den klassiske fjernbetjening. Både private og erhvervsdrivende der ofte har flere porte, kan nu slippe for at håndtere den fysiske fjernbetjening der har det med at “gemme” sig. App’en kan sågar styre flere porte ad gangen. Ved brug af den nye App, kontrollerer du portens motor gennem din iPhone.

Kan bruges til mere end en port ad gangen
Er du erhvervsdrivende med behov for at kunne styre betjeningen af én eller flere porte på en gang kan App’en også bruges. Hver enkelt port er angivet med et nummer der bliver vist på din skærm, så du har fuld overblik over hvilke porte du vil aktivere.


Skift din fjernbetjening ud med en kontroller box
For at kunne bruge App’ens funktioner og din iPhone som fjernbetjening, skal du have en kontroller box som kan kommunikere med iPhone applikationen. Kontrollerboxen køber du hos DM Doors, samtidig med at du downloader den gratis App. Kontrollerboxen passer til de fleste portautomatikker på markedet.

Firmaet har allerede nu planer om at viderudvikle App’en. Blandt andet vil en kommende funktion blive, at du kan fjernstyre din port i helt op til 5 km afstand. Desuden vil App’en også blive lavet til andre smartphones.

Den nye App kan hentes gratis på DM Dooors hjemmeside.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.