Faber Danmark A/S

Moderne boliger kræver skræddersyede gardiner

Gardin/persienne | Skrevet af Faber Danmark A/S d. 26. november 2004

Selv den mest skrå vinkel på et vinduesparti er ikke noget problem for Faber, som tilbyder en lang række specielle gardinløsninger til moderne boliger, der har mange spændende lysindfald. Alle gardinløsninger fra Faber er speciallavede, så de passer nøjagtigt til den enkelte bolig, familiens livsstil og pengepungen.
Moderne boliger har ofte spændende lysindfald: vinduer helt til kip, trekantede vinduer, skråvinduer, trapez-vinduer, glaskarnapper osv. Her passer standardgardiner ikke. Der er brug for individuelle, skræddersyede gardinløsninger, som Faber er specialist i. Enhver gardinløsning fra Faber er lavet efter mål, og det behøver ikke at koste en formue. Eksempelvis koster et lamelgardin til et skråvindue i 160 cm bredde, hvor de længste lameller er 200 cm, fra 3.178 kr. (dess. 9713). “Vi synes, at en bolig med spændende vinduer og flot lysindfald “fortjener” en gardinløsning, som passer og understøtter arkitekturen og den valgte boligindretning. Vi leverer den specielle løsning, der kan holde i rigtig mange år”, siger marketingchef Ulla Lykke fra Faber Danmark A/S.


Forskellige gardinløsninger fra Faber kan ses i en stor temabog og i særlige kollektionsbøger hos førende forhandlere landet over. Mange vælger Fabers lamelgardiner til vinduer, der f.eks. går helt til kip. Lamelgardinerne er lavet efter mål og ved hjælp af skrå overlister kommer de til at passe helt perfekt. De er enkle – både i stil og funktionalitet – og så fylder de ikke ret meget, når de er trukket fra.
Der er 102 dessiner at vælge mellem. Desuden kan man selv sammensætte farver og mønstre på f.eks. Fabers Decor lamelgardin, så det bliver en helt personlig løsning, man ikke ser andre steder. Som noget unikt fås overlister, snore og kvaster i 21 farver, så de altid matcher de lameller, man vælger. Det giver et flot helhedsindtryk. Lamellerne kan fås i tre bredder – det giver forskellige synsindtryk. Lamelgardinerne giver stor fleksibilitet – de kan være trukket helt fra eller lamellerne kan stå helt eller delvist åbent. Det kan være gavnligt i forhold til nysgerrige blikke udefra og ikke mindst sol og varme, når man har store vinduespartier.


Plisségardiner fra Faber – 115 forskellige dessiner – er også en god løsning til de skrå vinduer, f.eks. trekantede vinduer, trapez- eller drejekipvinduer. “En del af vores plisséstoffer er fremstillet specielt til at beskytte ekstra godt mod solens stråler. Det er stoffer, der er beklædt med en perleskinnende eller aluminiumsbelagt bagside, der reflekterer sollyset, så man undgår, at der bliver meget varmt i boligen”, siger Ulla Lykke. Enkelte plisségardiner findes også som mørklægningsgardin eller i et semitransparent materiale, der beskytter mod gener fra direkte sollys, men som stadig tillader lyset at komme ind i rummet og familien at kunne kigge ud. Faber har alle former for solafskærmning – fra foldegardiner, persienner, rullegardiner og plisségardiner, til lamelgardiner og markiser.



Faber Danmark A/S

”Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det”, har Storm P engang sagt. Men det er nu ikke helt rigtigt. Faber giver dig nemlig muligheden for at forlænge sommeraftenerne. En markise over terrassen holder duggen på afstand, og ikke mindst holder den på solens varme, så du kan forlænge de varme sommeraftener. Skulle der falde lidt regn, er der heller ikke noget hyggeligere end at sidde lunt og tørt under markisen, mens man stadig kan nyde at være udenfor.

Markiser fra Faber fuldender din bolig med stil – smukt og eksklusivt.

customer-logo

Firma Adresse

Hestehavevej 22
5856 Ryslinge

Nyeste artikler fra Faber Danmark A/S
Sov bedre på de lyse nætter
Faber Danmark A/S
Sov bedre på de lyse nætter
Læs artikel
Luksusliv i skyggen
Faber Danmark A/S
Luksusliv i skyggen
Læs artikel
Ny guide til solafskærmning
Faber Danmark A/S
Ny guide til solafskærmning
Læs artikel
Sikker solafskærmning
Faber Danmark A/S
Sikker solafskærmning
Læs artikel
Udnyt det naturlige lys
Faber Danmark A/S
Udnyt det naturlige lys
Læs artikel
Slut med blondegardiner i herreværelset
Faber Danmark A/S
Slut med blondegardiner i herreværelset
Læs artikel
Klæd dine vinduer i haute couture
Faber Danmark A/S
Klæd dine vinduer i haute couture
Læs artikel
Storbystemning eller tropeidyl
Faber Danmark A/S
Storbystemning eller tropeidyl
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.