Schneider Electric Danmark A/S

Mobil-applikation hjælper med indretningen

El-installationer | Skrevet af Schneider Electric Danmark A/S d. 30. januar 2012

Stikkontakter er vigtig del af de danske hjem, og nu kan din smartphone være med til at gøre din indretning endnu mere personlig.


En stikkontakt er ikke bare en stikkontakt. Det er en vigtig del af danskernes indretning, og nu er det blevet endnu lettere at finde lige præcis den kontakt-stil, der passer til dit hjem. Schneider Electric lancerer nemlig nu en mobil-applikation, så man nemt kan teste det store udvalg af stikkontakter fra Lauritz Knudsen. Det kræver blot et besøg på m.lk.dk med din smartphone, så kan du nemt teste farver og design lige præcis dét sted, der er brug for en ny kontakt eller lysdæmper.

  • Applikationen gør det simpelthen nemmere at gøre stikkontakter til en integreret del af sin personlige indretning. Det kræver blot, man holder sin telefon op foran det sted, hvor stikkontakten eller afbryderen sidder, så kan man hurtigt vurdere, om den passer ind, siger Mark Bitsch, der er produktchef i LifeSpace Business i Schneider Electric – og dermed ansvarlig for Lauritz Knudsens produkter.

    Designmæssigt går danskerne typisk efter en minimalistisk stil, når det kommer til stikkontakter. Det skal dog samtidig være personligt, så valgmuligheden af farver og design er populær, da det nu er nemt at gøre stikkontakterne til en aktiv del af den skræddersyede indretning. Det er nemlig muligt at få stikkontakter i alt fra glasklar grøn til børstet stål og lyserød.

    Med applikationen bliver det endnu nemmere at få det meste ud af de anerkendte designserier fra Lauritz Knudsen som efter 30 år stadig er verdensomspænde industrielle designikoner. Den engelske designer valgte eksempelvis LK FUGA®-serien til den store designudstilling ”Danish Design – I like it”.

    Applikationen er gratis og testet til de fleste smartphones. Find den på m.lk.dk.

    Sådan gør du:

  • Åben browseren på din smartphone
  • Gå på m.lk.dk
  • Vælg kontakter
  • Vælg designserie
  • Scroll mellem de forskellige farver
  • Du kan ændre baggrundsfarven i højre hjørne
  • Find din kontakt og hold den op foran din væg


  • Schneider Electric Danmark A/S

    customer-logo

    Firma Adresse

    Industriparken 32
    2750 Ballerup

    Nyeste artikler fra Schneider Electric Danmark A/S
    Mobil-applikation hjælper med indretningen
    Schneider Electric Danmark A/S
    Mobil-applikation hjælper med indretningen
    Læs artikel
    Risiko for fejl på stikkontakter, der har stået under vand
    Schneider Electric Danmark A/S
    Risiko for fejl på stikkontakter, der har stået under vand
    Læs artikel

    Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

    Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

    Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

    Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.