Mascot International A/S

MASCOT® ROCKS

Håndværker | Skrevet af Mascot International A/S d. 3. oktober 2011

– rokker ved den traditionelle opfattelse af arbejdstøj

Glem alt om traditionelt arbejdstøj. En helt ny æra inden for branchen har set dagens lys. Navnet er MASCOT® ROCKS, og designet lægger sig tæt op af hverdagstøjets modebillede.

Målet har været at skabe arbejdstøj, som håndværkeren føler sig hjemme i – både funktionsmæssigt og stilmæssigt. I skabelsen af MASCOT® ROCKS er der lagt vægt på design, komfort og slidstyrke. Det er maskulint, smart, afslappet og trendy, og det er samtidig gennemtestet, så det kan holde til det hele!


Lækre lag på lag variationer
MASCOT® ROCKS byder i løbet af efteråret på en række overdele – pilotjakker, veste og lette alternativer som quiltjakker, softshells og fiberpelsjakker. Konceptet er lag på lag, så håndværkeren kan tage tøj af og på alt efter vejr og årstider. F.eks. kan fiberpelsjakken eller quiltjakken kombineres med softshell-jakken, skaljakken eller med en vest.

Til efteråret og vinteren vil håndværkeren have gavn af den vatterede vintervest MASCOT® Alcora. Vesten har et råt look med specialdesignede reflekser og er lavet i en god og gedigen kvalitet, så den kan holde til håndværkerens arbejde. Vesten slutter til kroppen, men der er samtidig god bevægelighed i den. Blandt andet er der elastik i ærmegabene og ekstra længde bagpå, hvilket gør den smidig og fleksibel, når der er brug for at strække armene eller bukke sig ned. De praktiske detaljer er der også taget højde for, og der er for- og inderlommer med lynlås til mobiltelefon og nøgler. Ekstra forstærkning på skuldrene minimerer slitage ved løft på skuldrene.

I kollektionen findes også to sorte pilotjakker, der er vind- og vandtætte og i åndbart materiale. Jakkerne, med aftagelig hætte og med fór af quilt og quiltet fleece, vil egne sig godt til kolde vinterdage med en trøje eller tynd jakke indenunder. Pilotjakkerne fås både i en smal og en regulær model og har gennemtænkte og praktiske detaljer. Blandt andet en nyudviklet krave, der slutter tæt, så regn og vind ikke nedkøler nakken samt diskrete reflekser. Der er desuden gode lommer og ergonomiske ærmer med ekstra plads ved albuerne, så der er bevægelsesfrihed i alle arbejdssituationer. Albuerne er forstærket med dæktryk – et print der giver jakken en rå visuel effekt.



customer-logo

Firma Adresse

Silkeborgvej 14
7442 Engesvang

Nyeste artikler fra Mascot International A/S
Vælg de rette sikkerhedssko og beskyt dine fødder bedst muligt
Mascot International A/S
Vælg de rette sikkerhedssko og beskyt dine fødder bedst muligt
Læs artikel
Hold dig varm og tør i den kolde tid
Mascot International A/S
Hold dig varm og tør i den kolde tid
Læs artikel
MASCOT® ROCKS
Mascot International A/S
MASCOT® ROCKS
Læs artikel
Sikkerhedssko går til filmen
Mascot International A/S
Sikkerhedssko går til filmen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.