Boligstil V/ Anita Wodstrup Madsen

Mangler du inspiration?

Det moderne hus | Skrevet af Boligstil V/ Anita Wodstrup Madsen d. 25. oktober 2005

Boligen er både vores fristed men også et sted, som understreger hvem vi er. Det er i vort hjem, vi lader op, stresser af og hygger os med familie og venner. Derfor er det vigtigt, at vi trives og fungerer der.

De senere års fokus på boligens indretning har blandt andet betydet, at vi stiller større og større krav til vores hjem. Mange mennesker mangler dog ideer og inspiration, når deres bolig skal fornyes og udnyttes bedre. Det kan være svært selv at finde frem til de bedste løsninger og svært at komme i gang.


Men der er hjælp at hente og mange gør i dag brug af rådgivningen fra en indretningskonsulent. Man har fået øjnene op for, hvor lidt der ofte skal til for at gøre boligen mere tidssvarende og funktionel. Samtidig er vi blevet trætte af at bruge mange penge på fejlkøb. Alt dette har betydet travlhed for Anita Wodstrup Madsen fra Boligstil.

Selvom det måske godt kan være lidt grænseoverskridende at ringe efter assistance, når boligen skal fornyes, er der flere og flere som ”tør”.
– Det er klart ikke kun noget for de velhavende, selvom jeg da af og til må slås med den fordom, siger Anita og fortsætter – Jeg besøger kunder, som vil bruge 5.000 kroner på nyt til boligen, og kunder som vil bruge 500.000. For mig er det ligegyldigt, hvor meget man vil bruge. Det vigtigste er at finde netop de løsninger, som passer den enkelte kunde. Rådgivningen tager således udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker, drømme og behov – centralt er funktionalitet og den personlige boligstil…


Her et eksempel fra en kunde i Aalborg.
Da familien så huset første gang var der ingen tvivl – det var her de skulle bo. Den sjæl og charme huset havde var ikke til at stå for, men alligevel trængte det hele til en kærlig hånd.
Her bliver en lidt kedelig og ordinær entré smukkere og lysere efter en behandling med rådgivning og istandsættelse.



customer-logo

Firma Adresse

Frederik Obels Vej 18 1 tv
9000 Aalborg

Nyeste artikler fra Boligstil V/ Anita Wodstrup Madsen
Opfriskning af rækkehus
Boligstil V/ Anita Wodstrup Madsen
Opfriskning af rækkehus
Læs artikel
Tips og tricks til dit badeværelse
Boligstil V/ Anita Wodstrup Madsen
Tips og tricks til dit badeværelse
Læs artikel
Mangler du inspiration?
Boligstil V/ Anita Wodstrup Madsen
Mangler du inspiration?
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.