Langt mere end en seng

Møbler | Skrevet af d. 22. september 2011

Nyd årtier med søvn, leg, hygge, nytænkning, drømme, morgenmad eller hvad du end vælger. Med Hästens Experior har du mulighed for at ændre sengens indstilling så ofte, du vil. Desuden har den et indbygget massagesystem, som giver dig vidunderlig, afslappende massage.


Traditionel håndværksteknik
Siden midten af 1800-tallet har mestertraditionen været noget, som vi har værnet om og stolt ført videre til de næste generationers sengekonstruktører. Den unikke lagdeling i Hästens Experior bygger på vores erfaring med ægte, gedigent håndværk. Vi benytter en teknik, hvor krøluld ligger lagvis med membraner af bomuld/uld. Det giver en endnu blødere overflade og øget fleksibilitet. En håndværksteknik, som er udviklet gennem mange års erfaring og viden. De traditionelle håndværksmetoder betyder ikke alene, at sengen bliver mere behagelig, men de borger også for kvaliteten. Vi fremstiller Hästens Experior på din bestilling.


Et sted til nydelse
Efter en god nats søvn kan du med et enkelt tryk på den trådløse fjernbetjening være i position til morgenavisen og morgenmad på sengen. Tag dig et hvil efter arbejdet, stil hovedende og fodende i din favoritposition, planlæg dit livs rejse, fordyb dig i dine interesser, spis en snack… Hästens Experior er et sted til nydelse!

Personligt valg
Hästens Experiors stel har som standard sort sideramme. Du kan også vælge sideramme af enten mahogni eller eg. Det er perfekt for den, som ønsker at indrette soveværelset med velgennemtænkte detaljer.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.