Vaillant A/S

Kondenserende oliekedel

| Skrevet af Vaillant A/S d. 7. november 2007

IcoVIT exclusiv er innovation og effektivitet indenfor oliekedler
Komponenterne i icoVIT exclusiv er konstrueret således, at der opnås den størst mulige virkning og komfort. Den perfekte afstemning mellem brænder, varmeveksler og elektronik gør icoVIT exclusiv til markedets mest effektive kondenserende oliekedel.
Med en nyttevirkning på op til 105% og en minimal røggastemperatur på 35°C (Ved 40/30°C) garanteres en optimal udnyttelse af olien.


Med ydelsesområder på 14 til 24 kW er icoVIT exclusiv det første valg til et nyt hus eller til moderniseringer. Den kondenserende oliekedel – kort fortalt:
– Ydelsesområder fra 14 til 24 kW
– Perfekt til moderniseringer og nybyggeri
– Meget høj nyttevirkning helt op til 105%
– Aqua-Kondens-System (AKS)
– Varmeveksler i rustfri stål
– Stort vandindhold på 85 liter
– Effektiv, støjsvag blåflammeoliebrænder
– Enkel hydraulisk integrering – kan tilpasses ethvert anlæg
– Digitalt informations- og analysesystem (DIA-system plus)


Kedlens ydelsesområde ligger fra 14 til 24 kW
Med ydelser fra 14 til 24 kW er icoVIT exclusiv meget fleksibel og kan tilpasses den enkelte brugers varme-behov. icoVIT exclusiv fremtræder som en komplet monteret oliekedel med integreret blåflammebrænder. Placering og installation er derfor enkel og ligetil.


icoVIT exclusiv
– den kondenserende oliekedels koncept
Den kondenserende oliekedel icoVIT exclusiv er baseret på den succesrige kondenserende gaskedel ecoVIT. Den store varmeveksler, som består af to rørslanger i rustfri stål, er noget ud over det sædvanlige. Røggassen løber først igennem de varme områder af kedlen og dernæst igennem de kolde. Derved bliver røggassen som følge af modstrømsprincippet næsten afkølet til returløbstemperaturen. Det kondensvand, som løber bort med røggas- og kondensationsstrømmen sørger samtidig for at rense den rustfri varmeveksler.


Resultatet er en effektiv forbrænding ved hjælp af blåflammeoliebrænder-teknologien og en fuldstændig kondensation.

Alle komponenter er let tilgængelige
Enklere kan det ikke gøres – hvad enten det drejer sig om idriftsættelse eller service. icoVIT er nem at rengøre og servicere, da alle kedeldele er let tilgængelige fra oven.
Oliekedlens konstruktion gør, at varmeveksleren i rustfri stål rengør sig selv. Det vil sige, at eventuelt snavs føres bort med røggas- og kondensstrømmen. Den transparente røggassamler er ligeledes let at tage ud og rengøre og servicere.

Det digitale informations- og analysesystem
Med det Digitale Informations- og Analysesystem DIA System Plus er icoVIT exclusiv meget betjeningsvenlig. Det oplyste klartekst display viser kedelstatus og diagnosekoder, servicetelefonnummer på den valgte vvs-installatør samt oplyser om, hvornår det er tid til service. På den måde kan kedlen let indstilles efter kundens behov.



customer-logo

Firma Adresse

Drejergangen 3 A
2690 Karlslunde

Nyeste artikler fra Vaillant A/S
ecoCRAFT exclusiv
Vaillant A/S
ecoCRAFT exclusiv
Læs artikel
ecoVIT exclusiv
Vaillant A/S
ecoVIT exclusiv
Læs artikel
ecoCOMPACT
Vaillant A/S
ecoCOMPACT
Læs artikel
ecoTEC pro
Vaillant A/S
ecoTEC pro
Læs artikel
ecoTEC plus VCW / VCI
Vaillant A/S
ecoTEC plus VCW / VCI
Læs artikel
ecoTEC exclusive
Vaillant A/S
ecoTEC exclusive
Læs artikel
ecoTEC plus
Vaillant A/S
ecoTEC plus
Læs artikel
icoVIT
Vaillant A/S
icoVIT
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.