Køb til glade priser og spar det sure slæb

Græsplæne og planter | Skrevet af d. 27. oktober 2006

Lån hverken trailer eller penge i banken. Skal du bruge en større mængde, hvorfor så betale dyrt for mange små enheder? På bigbag.dk køber du én stor portion samlet i én praktisk kæmpesæk (også kaldet en bigbag). Besparelsen dækker til fulde fragten, så du slipper ovenikøbet for besværet. Så enkel er ideen bag bigbag.dk


Bemærk, at du på bigbag.dk hverken vil blive opkrævet administrations-, pakke- eller andre gebyrer. I alle priser er der nemlig taget højde for alt – også moms og transporten!


Spring trygt over hvor gærdet er lavest
De virksomheder der leverer til bigbag.dk er håndplukket efter strenge kriterier. Derfor tør vi godt stå inde for både pris, kvalitet og leverings-sikkerhed. Leverandørerne er spredt over hele landet, så uanset hvor du bor i Danmark (bare stedet er brofast) kan du nemt handle stort og billigt ind. Kan du ikke bruge hele varen selv, så slå dig sammen med naboen. Tænk stort. Spar stort!


Du klikker. Vognladet.dk tipper
Sloganet til vognladet.dk siger det hele. Der er det nemlig nemt at bestille og få leveret et løst læsset vognlæs, hvor det skal bruges. Du finder for eksempel de mest typiske varer fra grusgraven og et mindre, men supplerende udvalg af andet.

I alle priser er der også taget højde for selve transporten til det sted, hvor du ønsker varen tippet af. De tilknyttede vognmænd er spredt over det ganske land og de kommer frem overalt, bare stedet er brofast.

vognladet.dk er søster-side til bigbag.dk og den henvender sig både til virksomheder, institutioner og private Skal du bruge hvad der svarer til 4 kubikmeter eller mere, så er vognladet.dk den helt rigtige løsning. Ved mindre mængder, så er det her på bigbag.dk du skal handle.



customer-logo

Firma Adresse


Kontaktoplysninger

E-mail: Telefon: Hjemmeside:

Desværre, vi fandt ikke nogen artikler om emnet

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.