Moogio ApS

Knald på farverne i nye gardiner

Gardin/persienne | Skrevet af Moogio ApS d. 14. marts 2011

”Neutrale farver som hvid, sort eller grå holder længe, men flere og flere danskere vil gerne sætte kulør på gardinerne. Ved panelgardiner kan det f.eks. ske ved at kombinere en neutral farve med nogle enkelte paneler i stærke farver eller spændende mønstre. Den store fordel er, at de få farvede elementer giver et helt nyt og anderledes udtryk, og så kan de skiftes ud, når man gerne vil prøve noget nyt. Og det behøver ikke at koste en masse,” siger marketingchef Bo Pihl fra Moogio.

Moogio har netop fået 40 helt nye dessiner inden for tekstiler, som kan ses i butikkernes showrooms. Her er alle muligheder for at sammensætte lige præcis den gardinløsning, som passer til den enkeltes bolig og smag.

”I dag er det vigtigt, at der er en flot sammenhæng i hele boligens gardinvalg. Her tænker jeg især på farver. Der er masser af muligheder for at kombinere forskellige gardintyper på en flot måde. Det kan f.eks. være de brede panelgardiner ved store vinduespartier i stuen, mens man kan vælge plissé-, folde- eller rullegardiner i samme grundfarver til mindre vinduer,” siger Bo Pihl fra Moogio.

Det kan også være den stærke farve eller det spændende mønster, der går igen på gardiner i små vinduer på badeværelset eller andre steder i boligen.

Skifter mellem sommer og vinter
”Vi ser i mange tilfælde, at danskerne gerne vil have eksempelvis lameller i stærk pink eller limegrøn om sommeren, og så vælger de mere rolige og naturlige farver om efteråret og vinteren. Farverne omkring os er jo i høj grad med til at præge vores hjem og sætte en stemning,” siger Bo Pihl.

En anden tendens inden for gardinløsninger er, at elektronikken rykker ind. Først var det markisen, der skulle fjernbetjenes. Nu ønsker mange også at kunne fjernbetjene deres gardiner – især gardiner til store vinduespartier.
”Det er ikke mere så dyrt at styre gardinerne med motor og en fjernbetjening, og det er vi jo så vant til fra så mange andre sammenhænge. Så det kommer vi også til at se meget mere til inden for gardiner,” siger Bo Pihl.

Moogio har forretninger i Hellerup, Holbæk, Kolding, København, Vejle, Ringe og Århus.



customer-logo

Firma Adresse

Vejlevej 344
6000 Kolding

Nyeste artikler fra Moogio ApS
Medvind til flotte solsejl
Moogio ApS
Medvind til flotte solsejl
Læs artikel
Knald på farverne i nye gardiner
Moogio ApS
Knald på farverne i nye gardiner
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.